tiistai 24. kesäkuuta 2014

Muruilua + video

Kävin tänään taas Murulla ratsastamassa. Sää oli juuri hyvä, kun ei ollut liian kuuma eikä liian kylmä ja mikä tärkeintä: ei satanut vettä! Muru olikin tarhassa ja kävin sen sieltä hakemassa sisälle, jossa varustin sen. Tänään olin päättänyt ottaa paljon ympyräharjoituksia ja olinpa ottanut kamerankin mukaan, suunnitelmissani kuvata videota ratsastuksesta. Kaikkihan meni siihen asti hyvin, kunnes rupesin asettelemaan kameraani kuvattavalle alustalle ja kamera ilmoittaa "ei muistikorttia". SHIT! Vaan eipä hätä olen tämännäköinen, kenelläpä ei olisikaan kännykässä videokuvaustoimintoa nykyään. Niinpä rakas vanha N9 pääsi kuvaustöihin.

Asettelin kännykän hyvin alustalle, mutta jostain syystä se ei ollutkaan ruvennut kuvaamaan. Laitoinkin sen sitten selästä käsin uudestaan kuvaamaan ja asettelin takasin alustalle, mutta kuten arvata saattaa niin vinoonhan se jäi. Mietin sitten, että julkaisenko videota ollenkaan, kun se on kuitenkin ihan todella ikävästi vinossa, mutta olkoon nyt. Mitä te muuten olette mieltä? Onko parempi olla julkaisematta tällaisia huonolaatuisia kuvia/videota, jos postaukseen ei sitten tule ollenkaan mitään materiaalia? Vai onko ihan ookoo laittaa myös näitä tällaisia huonompia videoita julki?



Ratsastus meni ihan hyvin. Olin itsekin laiskalla tuulella, joten Muru luultavasti aisti tämän minusta ja meinasi, ettei tänään tarvitse töitä tehdä. Kun sitten kuitenkin itse rupesin ratsastamaan, niin Murukin rupesi keskittymään paremmin. Aluksi ympyröistä ei nimittäin voinut edes puhua ympyrän nimellä, vaan ne olivat lähempänä soikeaa kananmunaa. Olin kuitenkin tyytyväinen, että loppua kohden parani. Lopuksi otin myös ravia pitkin ohjin ja pitkät loppukävelyt.

Heinäkuussa mulle näköjään tuleekin taas vähän enemmän töitä (tai lähinnä typeriä välivuoroja, joissa menee koko päivä). Mutta enköhän silti pääse kerran pari viikossa ratsastamaan. Suunnitelmissa olisikin myös käydä taas heinäkuussa muutamalla tunnillakin. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun kommentoit :)
Asiattomat kommentit poistetaan.