keskiviikko 1. toukokuuta 2013

Pumpulipalloja

Paksummat esteitä, ohuemmat puomeja.
Tehtävä aloitettiin kuvan alareunasta
Maanantaina kävin taas ratsastustunnilla. Sain ratsuksi Ladyn ja se sopi minulle oikein hyvin. Viime kerralta Ladyn kanssa jäi hyvä fiilis, joten nyt lähdettiin samaa hakemaan. Tehtävä osoittautui kuitenkin yllättävän vaikeaksi, kun tultiin kaarevalla uralla esteitä ja puomeja. Tehtävään lähdettiin oikeassa laukassa ja ensimmäisellä esteellä pitäisi vaihtaa vasempaan ja samalla ohjata hevonen puomien yli ja siitä viimeiselle esteelle, jossa laukka taas pitäisi vaihtaa oikeaan laukkaan. Kuullostaa helpolta, eikö?

Vaan helppoa se ei ollut. Yleensä ensimmäisen esteen jälkeen tultiin liian tiukasti vasemmalle, eli keskimmäinen puomi jäi lähes poikkeuksessa ylittämättä. Todella vaikea sanoa, mikä siinä se ongelma oli, mutta niin siinä vaan kävi. Taidettiin me yhden kerran onnistua siten, että juuri puomien vasemmasta reunasta mentiin. Lady oli muuten kyllä oikein kiva ratsu, vaikka vaatiikin aikaa lämmetäkseen. Olisin siis halunnut vielä vähän enemmän treenailla.


Huomenna alkaa sitten Esteradan ratsastus -kurssi Joensuun ratsastusopistolla klo 19.00. Jos muuten jollain ei ole silloin tekemistä, niin saa tulla kuvaamaan! Pikkuisen kyllä jänskättää, kun uusi paikka, uudet opettajat ja uudet ratsut, mutta eiköhän se hyvin mene.

Laitan tähän loppuun vielä kuvia kaverini pumpulipalloista, eli Bichon Frise rotuisista koirista, joita viikonloppuna kävin kuvailemassa. Taitaa siellä mukana olla kissakin. Sää oli aivan loistava ja lumen alta paljastunut painunut heinäpelto oli todella upea tausta!

Kissan loikka

Leikkiä


Pumpulipallo

Palloa viedään


Liitokoira


Edes heinä kuonossa ei hidasta menoa


Semmoista tällä kertaa. Olisi kiva kuulla teiltä lukijoilta, että aiotteko osallistua kursseille tai leireille kesällä?

3 kommenttia:

Kiitos kun kommentoit :)
Asiattomat kommentit poistetaan.