torstai 16. toukokuuta 2013

Summer!

No nyt on sitten virallisesti kesä ja hellepäivä! Ihanaa! Aamupäivällä olin töissä ja iltapäivän olen vain makoillut Elviksen kanssa parvekkeella ja ottanut aurinkoa.

How you doing?
Kävin myös eilen ostamassa itselleni uudet kesätennarit, sillä viime vuotiset olivat ihan hirveässä kunnossa. Otin aika riskin kun ostin valkoiset kengät, sillä tiedän ettei ne ole pitkään valkoiset. Mutta silti tykkään noista kengistä tosi paljon!

Adidas Neo
Meinasi kassalla käydä kämmi noiden kenkien kanssa, sillä myyjä tarkisti (ONNEKSI) että kengät ovat samaa paria, ja eihän ne ollut! Joku oli oletettavasti vahingossa vaihtanut sovituskengän laatikkoon, missä oli nämä 36 kokoiset kengät. Kävin sitten vaihtamassa oikean parin laatikkoon, niin sain samankokoiset kengät jalkaan. Ja kylläpä nuo onkin ollut hyvät jalassa. Varsinkin kuin parina viime vuonna jalassa on ollut jotkut parinkympin halpis kengät, missä ei ole minkäänlaista tukea tai pohjaa.

Yritän myös saada vaihdettua tuon bannerin ja ulkoasun vähän kesäisempään. Ei näillä keleillä enää voi noin talvista banneria pitää! Ps. Banneri tulee heti kun blogger suostuu yhteistyöhön. Taustan sainkin jo vaihdettua ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun kommentoit :)
Asiattomat kommentit poistetaan.