sunnuntai 19. toukokuuta 2013

Savonlinnan kisat

Kisat oli huiput ja fiilis oli ihan huippu! Kuten muistelinkin, niin tunnelma noissa Vuohimäen kilpailuissa on aina hyvä!

Ces't la Vie

Aamulla siis startattiin seitsemän jälkeen kun heppa oli saatu autoon, ja ajeltiin Savonlinnaan. Matka meni rattoisasti höpötellessä niitä näitä, eikä edes väsyttänyt, vaikka yöunia oli takana ehkä 4 tuntia. Kisapaikalla taluttelin Sissiä, joka oli aika pörheänä. Miilan verkatessa menin kuvailemaan kilpailijoita. Paljon oli osallistujia myös Pohjois-Karjalan Urheiluratsastajista ja muitakin Joensuulaisia. Oli kivaa, että kisoissa oli myös tuttuja ratsukkoja.

Kisahoitaja pari minuttia ennen poislähtöä ©Miila

Miilasta en ottanut radalta kuvia, koska otin hänelle videota. Miila voikin sitten blogissaan kertoa enemmän, miten kisat hänen osaltaan meni. Miilan blogi löytyy täältä: http://vertaistukearatsastajalle.wordpress.com/

On kyllä ihanaa kun ulkokisakausi on avattu ja pääsee taas kuvaamaan! Sääkin oli oikein hyvä, sillä aurinko ei paistanut, niin kuviin ei tullut varjoja. Kaikin puolin tosi kiva päivä. Käyn tässä juuri parhaillaan kuvia läpi ja julkaisen niitä sitten galleriassani, kunhan saan kaikki läpi käytyä. Reilu 330 kuvaa tuli päivän mittaan otettua, vaikka kuvasin vain osan 80cm luokasta ja 90cm luokan kokonaan.

Miss Moneypenny

Oli kyllä kiva päivä! Kiitokset Miilalle seurasta ja kisafiiliksistä! :) Oli mukavaa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun kommentoit :)
Asiattomat kommentit poistetaan.