maanantai 27. toukokuuta 2013

Ratsastusta ja valokuvia

Tänään olin siis meidän viimeisellä vakio estetunnilla mikä oli yhdistettynä myös estekisakurssin ensimmäinen tunti. Jälleen kerran meni Ladylla, joka oli niin tahmea että! Puolivälissä tuntia ei meinannut laukkakaan nousta ja tuntui kuin heppa olisi mennyt tervassa. Vaan eipä siinä mitään kun ekat hypyt sai radasta alle niin johan se esteheppa taas nosti Ladyssa päätään. Opettaja sanoi, että voisi vähän ottaa rauhallisemmin niissä väleissä ja hiljentää laukkaa. Minä kun oisin halunnu niin nauttia siitä sujuvasta laukasta ja antaa Ladyn mennä, kun kerrankin innostui. Höh. Mutta ehkä tosiaan parempi, että kontrolli säilyy niin ei mene ihan mahdottomaksi meno. Eipähän ainakaan jännittänyt!

Estekisakurssi jatkuu nyt sitten joka ilta torstaihin asti, jolloin ilmeisesti pidetään pienet kisat. Hui! Netta lupautui taas huomenna tulla kuvaamaan tuntia! On niin kivaa, kun joku muukin on kuvaamisesta yhtä innoissaan kuin minäkin. Joten huomisesta on sitten kuvamateriaalia tiedossa.

Laitan tähän loppuun vielä muutaman noita Korholan harjoistuskisojen kisakuvia. Loput kuvat voi käydä kurkkimassa täältä: http://marpu.kuvat.fi/kuvat/2013/26.5.+Harjoituseste+Korholan+tila/

Lucifer II

Siren

Violan Vinkaus

Jalmari ja laidunkaveri

2 kommenttia:

Kiitos kun kommentoit :)
Asiattomat kommentit poistetaan.