maanantai 6. toukokuuta 2013

Uusi suosikkiheppa

Olen tainnut löytää uuden suosikkiratsun, nimittäin Ladyn. Sain tänään ratsuksi Ladyn ja jotenkin vain kaikki kolahti paikalleen. Heti alusta asti Lady oli paljon taipuisampi ja virkeämpi kuin viimeksi. Saattoi myös johtua siitä, että ratsastettiin ulkokentällä maneesin sijasta. Mentiin laukkaympyrällä puomeja ja sen jälkeen laitettiin puomien väliin este, jonka päällä piti vaihtaa laukka ja tehdä voltti toiseen suuntaan. Aluksi se oli hirmu vaikeaa, mutta rupesi sitten sujumaan paremmin. Lopuksi ympyrältä piti vielä suunnata toiselle esteelle, ja viimeinen hyppy menikin yleensä iha hyvin. Keskityin tällä kertaa ehkä enemmän perusratsastukseen ja myönnän, että hyppyasento ei ehkä ollut mikään maailman paras, mutta ei kuitenkaan tullut silti mitään horjahduksia tms. Lady vaan oli todella huippu ja hieno heppa!

Ja sitten se paras asia koko tämän päivän tunnissa:
Kertaakaan en jännittänyt esteitä! Siis en kertaakaan! Missään vaiheessa ei tullut sitä tunnetta, että pelottaa! Tajusin sen vasta tunnin jälkeen ja fiiliskin oli sen mukainen! Ehkäpä alan pikkuhiljaa päästä yli tuosta pienestä ilkeästä tunteesta.

Lady. En ratsasta tässä itse
Tietysti ihan kaikki ei voinut kuitenkaan tänään mennä putkeen, olin tälläkertaa tallilla kyydillä ja kun pääsin kotiovelle tajusin, että olin jättänyt käsilaukun tallille! Siis ihan oikeasti! Mimmonen urpo jättää käsilaukun, jossa on puhelin, kukkaro ja avaimet tallille!? Ja tietenkään avomieheni ei ollut kotona, eli en päässyt edes kotiin sisälle. Lainasin sitten naapurilta puhelinta ja soitin kyyditsijälle, (Onneksi mulla on hyvä numeromuisti!) että tällainen moka oli päässyt käymään ja eihän siinä muu auttanut kun lähteä laukkua hakemaan.

Lisäksi minua on nyt pari päivää vaivannut kova kurkkukipu. Mielenkiinnolla odottelen, että eteneekö tämä nyt joksikin pahemmaksi taudiksi vai jääkö vain tähän. Kurkku on siis ollut niin kipeä, että yölläkin heräilen siihen ja jo nenän kautta hengittäminen tuntuu pahalta. Olen kitannut aika monta kuppia hunajaa ja teetä ja toivon, että tämä nyt vaan menisi kiltisti ohi. Ei minulla ole nyt aikaa sairastella. Huomennakin olisi tarkoitus käydä taas Apsuilemassa, joten pidetään peukut pystyssä, että olo pysyisi hyvänä eikä tästä pahenisi!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun kommentoit :)
Asiattomat kommentit poistetaan.