sunnuntai 7. huhtikuuta 2013

Ratsastusta ja koirakuvia

Niinpä sitä perjantaina lähdettiin taas Outokumpuun. Lauantaille olin varannut ratsastustunnin kaverini kanssa ja perjantaina kerkesin kuvailemaan avomieheni vanhempien luona koiria. Laittelen tähän ensin koirakuvia ja sen jälkeen kerron ratsastustunnista. Kamerakin oli tallilla mukana ja tuli kuvattua tallin hevosia samalla.

Loput koirakuvat voi käydä katsomassa täällä:  http://marpu.kuvat.fi/kuvat/2013/5.4.+Nemo+ja+Retu/

Nemo

Retu






Lauantaina menin taas ratsastamaan ja tällä kertaa ratsuna oli Rinsessanni eli Sessa. Tunnilla harjoiteltiin ravista pysähtymistä, sekä pysähdyksestä laukannostoa. Lopuksi mentiin myös pohkeenväistöä käynnissä ja ravissa. Aluksi Sessa tuntui aika raskaalta ja etupainoiselta, mutta lopputuntia kohden alkoi huomattavasti keventyä. Aluksi ravistä pysähtymiset onnistuivat ilman ongelmaa, mutta kun oli muutaman kerran lähdetty pysähdyksestä laukkaan, ei se pysähtyminen sitten ollutkaan enää niin helppoa. Tuli joku hetkellinen apujen yhteisymmärryksen katoaminen ja Sessa tarjosi pohkeenväistöä tai peruutusta kun yritin vain saada sen pysähtymään. Ilmeisesti hieman liian suurilla avuilla yritin saada pysähtymään. Onneksi yhteisymmärrys pian taas löytyi ja lopputunti sujui todella hyvin. Pohkeenväistöt sujuivat niin käynnissä kuin ravissakin. On se hieno heppa!

Sessa LiRan 20v juhlakilpailuissa

Tunnin jälkeen sitten kuvailin tallin hevosia vähän aikaa. Kovinkaan kauaa en ehtinyt kuvata, mutta tässä nyt kuitenkin muutama lemppariotos. Loput kuvat voi käydä katsomassa täältä: http://marpu.kuvat.fi/kuvat/2013/6.4.+Revontuli,+Outokumpu/

Cobre Del Minero

Orioni

Problema

Tallikissa nautti auringosta

Lauantaina vielä tein jotain semmoista, mitä en olisi 9 vuotta sitten koskaan uskonut enää tekeväni. Kävin nimittäin hiihtämässä! Kovasti vannoin aikoinaan, etten tule KOSKAAN enää hiihtämään, vaan niinhän siinä sitten kävi, että käytiin sellainen 3,5km lenkki avomiehen kanssa hiihtämässä. Oikeastaan oli ihan kivaa ja harmittaa, että taitaa seuraava hiihtokerta siirtyä ensi kevääseen kun nuo ladut sulaa hirveää vauhtia. Toisaalta se ei haittaa koska sitten tulee kesä! Ja sitä jos mitä odotan kovasti!

Erikoispostausäänestykseen otan ääniä vastaan vielä tämän päivän ajan. Erikoispostauksen aiheet voi käydä lukemassa täältä: http://marpukuvat.blogspot.fi/2013/04/erikoispostauksen-aanestys.html Tällä hetkellä (klo. 14.40) äänestystilanne on tämä:

1) Päiväni Kuvina: 2 ääntä
2) Hevoshistoriani: 4 ääntä
3) Sattumus-kuvat: 4 ääntä

Kaikki vaan äänestämään! :)

4 kommenttia:

Kiitos kun kommentoit :)
Asiattomat kommentit poistetaan.