maanantai 15. huhtikuuta 2013

Päivän ratsuna Stella

Tänään minulle annettin estetunnille eestinhevonen Elaia, eli Stella.

Stella
 Menin viimeksi Stellalla sillon kun menimme tunnin ilman satulaa, eli joskus alkuvuonna. Muistelin että Stella on aika tahmea ja monesti esteillä aika eteenpäin työnnettävä, mutta tänään oli toisin. Alkuverkkojen ja ensimmäisen hypyn jälkeen ponista löytyi aiva uusi vaihe, se siis ihan imi esteelle! Välillä tuntui, että on pakko ottaa vähän kiinni ettei ihan rynnitä päin estettä, mutta ei sitäkään varmaan olisi tarvinnut tehdä, kun välillä tuli palautetta siitä, että käsijarru oli jäänyt päälle. Huomasin sen siitäkin, että välillä tultiin aika esteen juureen.

Yleisesti ottaen tunti meni ihan kivasti. Lopussa hypäsimme ihan rataakin ja Stella meinasi oikoa aika kovasti, kun sisäpohje ei meinannut mennä läpi. Itsekin varmaan siirrän liikaa painoa sisäpuolelle, jolloin ponit lähtee helposti oikomaan. Siinäpä taas yksi korjattava asia muistilistalle.

Huomenna ja ylihuomenna menenkin hoitamaan sitten Apsua. Katsotaan saadaanko niistä päivistä postausta aikaiseksi.

4 kommenttia:

  1. ihana kuva stellasta <3

    VastaaPoista
  2. Terve! Huomasin sivuja selatessani, että olet ratsastanut trak Zuzilla Jokirannan ratsastuskoulussa. Ostimme reilu viikko sitten Zuzin tänne Pohjois-Pohjanmaalle. Haluaisin lisätietoa tästä hevosesta ja sen historiasta. Kaikenlainen tieto on tarpeen :) t: sanna

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei, tykkäsin kyllä kovasti ratsastaa Zuzilla, Ladyksi häntä täällä kutsuttiin. Luulen kuitenkin, ettei minulla ole antaa enempää tietoa, kuin että ratsastuskoulussa se oli pitemmän aikaa ratsuna ja hyvin suosittu sellainen. Itse tykkäsin Ladyn joustavista liikkeistä ja siitä sai irti todella hienoakin liikettä :) Monitoimihevonen se on kyllä ollut ja joissain paikallisissa kisoissakin käynyt. :) Voit laittaa minulle myös sähköpostia (maria.purmonen@gmail.com) jos on jotain kysyttävää, mutta itse tunsin Ladyn vain Jokirannasta.

      Poista

Kiitos kun kommentoit :)
Asiattomat kommentit poistetaan.