keskiviikko 17. huhtikuuta 2013

Pari päivää Apsuilua


Kävin siis hoitamassa Apsua eilen ja tänään. Apsu on edelleen sairaslomalla, eli liikutuksen pitää olla todella kevyttä. Tiistaina meninkin Apsulla ratsastusvyöllä kentällä paaljo paljon käyntiä ja pari pikkupätkää ravia. Harmitti, kun herralla olisi kyllä ollut menohaluja vähän kovempaankin vauhtiin, mutta kun ei saa niin ei saa. Onneksi ilma oli hyvä niin oli ihan mukavaa mennä vähän rennommin. Tein käynnissä kolmikaarista kiemurauraa ja otin aina pysähdyksen kentän keskihalkaisijalle. Tuon tehtävän suorittamisessa ei sitten mitään ongelmaa ollutkaan. Tein myös voltteja sinne tänne, mutta kyllä huomaa että heppa alkaa vähän turhautua. Neea otti muutamia kuvia kun ratsastin, kiitos siitä!

Me vaan käppäillään
 
Apsu söpönä
Hali

Ratsastuksen jälkeen pesin Apsun jalat, harjasin sen ja loimitin. Annoin Apsulle myös leipää siten, että se joutui venyttämään itseään sivuille sekä etujalkojen väliin.  Menin sitten kuvaamaan, kun Neea ratsasti Oonalla ja tulipa siinä sivussa kuvattua pari muutakin kuvaa.

Neea ja Oona

Fifi oli muikeena

Tapra




Tänään en sitten ratsastanut ollenkaan. Apsu, joka on siis kerännyt tietysti hieman energiaa, oli jo tarhasta haettaessa vähän säpsy. Laitoin sen sitten kuntoon ja menin kentälle ja kävelytin vähän aikaa. Vettä rupesi satamaan ja tuuli oli puuskittaista. Totesin ettei ole järkeä ruveta sateessa ratsastamaan, ettei mene paikat jumiin ja kun herralla tuota virtaakin tuntui olevan, eikä tosiaan saa nyt rankasti liikuttaa.

Tämä nyt oli vähän tämmöinen kuvapainotteinen postaus. Tällä viikolla ei nyt ole enää tallikäyntejä suunnitelmissa, mutta ensi viikolla ajattelin käydä taas Outokummussa. Pidetään peukkuja, että sää vähän paranisi eikä kokoajan vain tulisi vettä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun kommentoit :)
Asiattomat kommentit poistetaan.