sunnuntai 14. huhtikuuta 2013

Kevään viimeiset hankitreenit

Menin siis tänään ratsastamaan taas Outokumpuun. Kenttä oli niin huonossa kunnossa, ettei siinä voinut ratsastaa, joten menin sitten kentän viereisellä pellolle humputtelemaan lumihankeen. Ratsuna toimi taas Sessa, jolla oli vähän kiimakiukkua havaittavissa.

Kävelin aluksi todella paljon, että heppa lämpeää hyvin sillä lumi oli märkää ja todella raskasta. Jonkun verran ravailinkin ja menin ihan pikkupätkän laukkaa. Enempää en viitsinyt laukata sillä lumen syvyys oli aika epätasaista ja jos olisi kovassa laukassa tultu syvempään kohtaan olisi varmaan oltu ponin kanssa nenällämme siellä hangessa. Pikkusen piti tamman kiukutella kun kaverit olivat tallissa ja hänen piti yksin lähteä töihin. Pari kertaa yritti ilman lupaa kääntyä tallille päin ja pikku sätkytkin piti ottaa jostain olemattomasta möröstä (jota minä en ainakaan havainnut).

Lopuksi sitten taas ihan vain kävelin hangessa ja vein sitten tamman talliin. Olin jo ennen ratsastusta harjannut sitä irtokarvaa kissan kokoisen keon ja toisen samanlaisen sain irti vielä ratsastuksenkin jälkeen. On tämä hevosten karvanlähtöaika niin ihanaa! Kovasti odottelen kyllä jo kesää ja kunnon aurinkoisia lämpimiä kelejä!

Voi kesä, tulisitko jo?
Huomenna onkin sitten taas estetunti. Osaakohan sitä enää edes hypätä, kun olen viimeksi hypännyt kaksi viikkoa sitten.

2 kommenttia:

  1. mulla peruttiin tunti la kun sielläkin oli kenttä niin huonossa kunnossa :( kumpa lumet sulais jo kunnolla!

    VastaaPoista
  2. No niinpä! Onneks tuolla ratsastuskoululla missä käyn on maneesi, niin sää ei oo haitannu menoa koko talvena! :)

    VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit :)
Asiattomat kommentit poistetaan.