perjantai 12. huhtikuuta 2013

Maneesikuvauksen treenausta

Lähdin eilen Miilan mukaan tallille kameran kanssa. En ollut päässyt oikein missään käymään koko viikkoon, kun allergiatestit kielsivät pienenkin hikoilun, joten olin enemmän kuin iloinen, kun pääsin kotoa muualle. Miila oli varannut maneesin, sillä kenttä on tähän aikaan vuodesta melkoinen rapakko. Kerrankin pääsin siis rauhassa harjoittelemaan kameran asetuksien säätöä sisätiloissa. Kilpailuissa yleensä on niin kiire, että alkupään kuvat menee väkisinkin vähän asetuksia etsiessä. Laittelenpa tähän parhaita otoksia päivältä. Enemmän kuvia ja Miilan version päivästä voi käydä lukemassa Miilan blogista: http://vertaistukearatsastajalle.wordpress.com/

Tässä valmistaudutaan lähtöön


Tässä kuvassa näkyy kuvaajakin, kivasti vääristä mittasuhteita tuo peili.



Tuo maneesien ikkunoista tuleva vastavalo, osaa kyllä olla todella hankala välillä kuvatessa, mutta onneksi ihan onnistuneitakin otoksia tuli. Ja oli kyllä myös helppo kuvauskohde, kun ei noi upeasta ratsukosta nyt kovin huonoja kuvia voi saadakaan.

Sunnuntaina olisi taas tarkoitus mennä Outokumpuun ratsastelemaan. Tuntuu että edellisestä kerrasta on jo iäisyys.

2 kommenttia:

  1. mikä kamera sulla on? sori jos oot vsstannu jo aiemminkin c:

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nikonin D5200. Mut itse painotan kuvauksessa enemmän objektiivin merkitystä, kuin rungon. Enemmän tietoa objektiiveistä löytyy tuolta "Kameran Takana" sivulta :)

      Poista

Kiitos kun kommentoit :)
Asiattomat kommentit poistetaan.