perjantai 26. huhtikuuta 2013

A niinkuin Apsu ja Aurinko

Tänään olikin ihan huippu ilman ulkona! Aamulla sitten aamupalani syötyä lähdin tallille. Siivosin ensin Apsun karsinan ja hain sitten kurajalan sisään. Harjailin ja varustin Apsun ja suuntasin kentälle.

Apsun ilme :D

Kenttä oli aika kurainen ja pehmeä edelleen, joten pystyttiin menemään vain käyntiä ja ravia. Aloitin työskentelyn ensin käynnissä. Tein paljon taivutuksia, kolmikaarista kiemuraa, pohkeenväistöä ja voltteja. Kun oltiin käynnissä verrytelty, pyysin ravia. Apsu meinas, että hänhän ei ravaa, siinä sitten vähän aikaa väännettiin kättä ja nousihan se ravikin sieltä. Apsu oli tosi jäykkä, mikä on ihan normaalia, kun on ollut nyt niin vähällä liikunnalla, mutta vertyi pikkuhiljaa. Ravissa en tehnyt sen ihmeempiä, kun hain vaan rentoa ravia. Apsu meinasi ravata pää taivaassa, mutta onneksi sitten pikkuhiljaa rentoutui. Kun ravit meni molempiin suuntiin rennosti niin lopetin siihen työskentelyn ja menin piiitkät loppukäynnit. Ratsastin suunnilleen reilun tunnin. Ratsastuksen jälkeen pesin vielä Apsun jalat, mutta turhaan. Vein sen nimittäin takaisin tarhaan ja mitäs muutakaan se siellä tekisi, kuin menisi samantien talsimaan niihin pahimpiin mutalöllö kohtiin. Se siitä pesusta sitten...



Mutalöllöjalat

Ratsastuksen jälkeen kävin vielä tekemässä kentälle puroja, että kentällä olevat vedet lähisivät valumaan sieltä pois ja kävin samalla kuvaamassa Apsua ja heppoja. Apsu oli hirmu hellyydenkipeä ja tunki päätään kokoajan minun naamaan tai kainaloon. Kerran se jopa nappasi minun chapsista hampailla, onneksi oli vanhat chapsit niin ei paljon haitannu. Ihan höpsö heppa.

Apsu halus maistella mun chapseja.

Huomenna olen menossa heti aamupäivästä Outokumpuun ratsastamaan ja sunnuntaina olisi myös tarkoitus käydä. Ensi viikolla sitten on maanantaina normaali estetunti ja to-pe estekurssi Opistolla ja työtkin alkaa torstaina. Aika "kevyt" aloitus tulee, kun to-pe menen aamupäivästä pyörällä töihin (matka n. 5km suntaansa) ja sitten vielä illalla esteitä hyppimään. Luulenpa, että viikonloppuna voi vähän väsyttää.













Bongasin tallilta myös tämän kevään ensimmäiset leskenlehdet. Heti piti mennä kuva ottamaan ja laitanpa sen nyt vielä tuonne loppuun. Ihanaa, kun kesä tulee, aurinko paistaa ja on lämmintä!

Hyvää ja aurinkoista kevättä kaikille lukijoille!











Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun kommentoit :)
Asiattomat kommentit poistetaan.