keskiviikko 31. heinäkuuta 2013

Ensimmäiset hypyt Murulla

Tänään siis pääsin kokeilemaan hyppäämistä Murulla. Muruhan on suvultaankin estehevonen ja Murun omistaja oli varoitellut neidin kuumuvan esteistä ihan kohtalaisesti.

Toki ilman ongelmia ei tämäkään onnistunut, sillä Muru oli polkenut toisesta etusestaan kengän irti. Onneksi Murun omistaja osaa kuitenkin laittaa uuden kengän ja aika nopeasti popo olikin heppasen jalassa ja päästiin aloittamaan ratsastus.

Laukkailua
Verryttelyn jälkeen tulin ensin paria puomia siten, että tein aina puomin jälkeen voltin ja tulin puomin uudestaan. Sen jälkeen nostettiin pikkuhiljaa esteitä ja lopuksi tehtiin toisesta esteestä n.70cm korkea okseri. Oli outoa mennä estesatulalla ja estejalkkareilla, kun olen niin tottunut menemään koulupenkillä. Tuntui etten yhtään osaa istua siellä ja laukassa heiluin kuin mikäkin heiluri. Murun hyppytyyli on melko korkea, lyhyt ja pyöreä. Ei mikään ihanteellinen mukautua, mutta vaatisi vain minulta enemmän treeniä. Huomasinkin sukeltavani aika hurjasti esteillä. Olen tainnut jo unohtaa kaiken mitä estetunneilla olen oppinut. Niin hurjia sukelluksia tein, mutta hyvä olikin taas nähdä tuota asentoa ja palata maanpinnalle. Pitää yrittää parantaa tuota seuraavalla kerralla.

Snorkkelit vain puuttuu

En ymmärrä tota mun asentoa

Muru oli kyl melkonen tuulitukka

Kuitenkin hyppääminen oli kivaa ja Murukin pysyi tosi kivasti hanskassa. Kuunteli apuja tosi hyvin ja kiltisti hyppäsi, vaikka välillä tulinkin vähän huonosti esteelle. Varasin myös Kuopiosta itselleni vakioestetunnin, joten toivotaan että löydän vähän paremman esteasennon sen myötä. Ja toivotaan että sattuu yhtä samantasoinen ryhmä kuin Jokirannassakin, että pääsee etenemään. Oli muuten mukavaa huomata ratsastuksen jälkeen, ettei esteet jännittänyt, vaikka en ollutkaan Murulla ennen hypännyt. Pääsin nauttimaan hypyistä, kun ei tarvinnut jänittää.

Sellasia pomppuja meillä oli. Loppuun vielä Elviksestä pari kuvaa, jotka nappasin tänään. Elvis on nimittäin nyt löytänyt uuden suosikkipaikkansa meidän saunan lauteilta. Ollaan asuttu tässä kämpässä jo yli 8kk, mutta vasta nyt se on keksinyt että tuolla on kiva oleilla.


Nappisilmä
Sellaista tällä kertaa! Suosikkiblogi postaus on jo työn alla!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun kommentoit :)
Asiattomat kommentit poistetaan.