tiistai 30. heinäkuuta 2013

Helsingin reissua ja ostoksia

Nyt on palauduttu arkeen Helsingin reissulta. Käytiin siis avomieheni kanssa Helsingissä ja Summer Sound festareilla. Oli kyllä kivaa käydä pitkästä aikaa Helsingissä ja Summer Soundissakin oli huikea tunnelma ja fiilis!

Perjantai aamuna lähdettiin siis ajelemaan kohti Helsinkiä ja parin pysähdyksen jälkeen päästiin hotellille. Käytiin illalla vielä kävelemässä pitkin Helsingin katuja ja syömässä minun suosikki kiinalaisessa. Lauantai aamupäivä oli omistettu shoppailulle ja ensimmäiseksi suunnattiin hotellin lähellä sijaitsevaan Horse & Hound ratsastusvarusteliikkeeseen. Siellä olikin alennusmyynnit menossa, joten löysinkin sieltä pari kivaa tuotetta. Alennuksessa oli paljon Kingslandia sekä mm. Pikeurin housuja. Yksiä housuja(joiden merkkiä en nyt muista) kokeilin, mutta olivat löysät reisistä. Mutta Kingslandin t-paita sekä verkkatakki lähtivät mukaani. Palvelu oli liikkeessä hyvää, suosittelen muitakin Helsingissä vierailevia kurkkaamaan liikkeeseen.

Horse&Hound

T-paita

Verkkatakki

Normivaateliikkeistä ostin mm. valkoiset housut ja t-paidan. Jotenkin tuntui ettei mistään löytynyt mitään kivoja vaatteita. Ostosreissun ja syönnin jälkeen käytiin Etelä-satamassa ja istuskeltiin vähän aikaa laiturilla nauttimassa auringosta ja merituulesta. Illalla sunnattiin sitten Summer Soundiin fiilistelemään!

Sisäänkäynti

Valoshowta
Festareilla törmättiin yllättäen meidän kaveriin, eikä edes tiedetty että hän on siellä. Huippu ilta oli ja aika myöhään meni ennen kuin mentiin nukkumaan.

Sunnuntaina kävin sitten brunssilla syömässä sukulaisteni kanssa ja sen jälkeen suunnattiin avomieheni kanssa Hietaniemen uimarannalle köllöttelemään. Pikkuisen matkalla tosin käveltiin vikasuuntaan, että tulipahan vähän lenkkiäkin heitettyä, ennen kuin päästiin perille.

Hiekka oli ihanan sileää

Hietsussa nähtiin myös hanhikulkue. Kävelivät ihan meidän vierestä jonossa.

Hietsusta suunnattiin syömään ja Torni hotellin yläkertaan, jossa sijaitsee baari.

Näkymät Tornin terassilta

Illalla suuntasimme jälleen Summer Soundiin. Sunnuntaina esiintymässä olis mm. Alex Kunnari ja Tiësto.

Alex Kunnari

Lähettiin sunnuntaina vähän aiemmin pois, sillä aamulla piti lähteä aikaisin ajelemaan takaisin Joensuuhun, että minä ehdin vielä illaksi töihin. Tulomatka sujuikin ihan kivasti Varkauteen asti, jossa tehtiin pysähdys. Päästiin jatkamaan Varkaudesta n. 10km, kun autosta rupesi kuulumaan hieman erikoinen ääni ja oli pakko pysähtyä. Konepelti kun avattiin niin savuahan sieltä nousi. Jep jep, ne jotka on lukenut blogia pitempään tietää että, ei ole ensimmäinen kerta kun auto jättää välille. Ja vieläpä joka kerta eri auto!

Tähän se meidän reissu sit tyssäs

Eipä siinä, kutsuttiin sitten minun isä meidät hakemaan, onneksi oltiin sentään jo niin lähellä. Töihinkin ilmoitin että varmasti myöhästyn. Loppujenlopuksi en myöhästynyt kuin 5 minuuttia. Onneksi oltiin lähdetty ajoissa! Nyt sitten mietitään tuon auton kohtaloa, että kannattaako enää korjata vai pistetäänkö romuttamolle.

Sellainen reissu tällä kertaa. Tänään kävin Murun ratsastelemassa ja huomenna menen uudestaan. Meni taas oikein hyvin ja tällä kertaa laukkakin sujui kivasti. Sain ohjattua Murua oikein hyvin laukassakin, sillä aikaisemmin olen joutunut keskittymään niin paljon istuntaani, ettei ohjaamisen ole jäänyt niin paljon huomiota. Huomenna onkin luvassa vähän jotain uutta ja kirjoittelen siitä heti kun ehdin ;) Katsotaan jos saisi pari kuvaakin.

Tällainen megapostaus tällä kertaa. Toivottavasti edes joku jaksoi lukea loppuun!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun kommentoit :)
Asiattomat kommentit poistetaan.