maanantai 15. heinäkuuta 2013

Koirakuvia ja ratsastustunti

Kuvia Arvista. Eli siis avomieheni siskon karhukoiran pennusta. Kuvien jälkeen sitten selostusta tämänpäiväisestä ratsastustunnista.






Retukin pääsi kuviin
Sellaisia kuvia. Loput kuvat voi käydä kurkkimassa täältä: http://marpu.kuvat.fi/kuvat/2013/14.7.+Arvi/

Tänään kävin taas opistolla ratsastelemassa ja jälleen kerran minulle siunautui ratsuksi Touko. Ilmeisesti ovat päättäneet sen olevan minulle sopiva ratsu. Tällä kertaa tosin ratsastuskin alkoi pikkuisen jo sujua. Opettajakin sanoi, että nyt kun heppa alkaa olla tuttu, niin voi jo rohkeammin ratsastaa. Tehtiin alkuun käyntipohkeenväistöjä ja pienen hiomisen jälkeen, sehän alkoi sujuakin! Toukokaan ei ollut ihan mutkalla ja välillä päästiin ihan tasaista tahtiakin menemään. Olin ylpeä! Sen jälkeen tehtiin pohkeenväistöä myös ravissa. Vasemmalle se sujui hyvin (tottakai kun oikea jalka on niin paljon vahvempi), mutta oikealle meinasi mennä vähän räpellykseksi. Kerran taisi onnistua jotenkuten, joten se riitti sitten. Lopuksi tehtiin taas pikkupätkiä laukkaa ja laukasta piti sitten saada suoraan käyntiin tai pysähdykseen. Huomasin, että osasin istua jo paremmin kuin viime kerralla. Ja kertaakaan ei opettaja huomauttanut että puristaisin reisillä! JEE! Nimittäin ihan tosissani keskityin siihen etten purista. Hyvä mieli jäi!

Keskiviikkona olisikin sitten Murulla ratsastustunti ja luultavasti saan kuvaajankin paikalle, että saatte taas kuvamateriaaliakin miun humputtelusta.

2 kommenttia:

  1. Aivan ihana tuo pentu! niin syötävän suloinen etten kyllä kestä :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on! Toivon mukaan vielä tänä kesänä pääsisin kuvaamaan myös pumpulipallon pentuja :) Kunhan vielä vähän kasvaavat.

      Poista

Kiitos kun kommentoit :)
Asiattomat kommentit poistetaan.