sunnuntai 14. heinäkuuta 2013

Mihin aika katoaa?

Tää viikko meni kyllä taas semmosta vauhtia, etten ehtinyt huomaamaankaan. Töissä kävin ma-pe ja lisäksi olikin sitten kaikkea muuta puuhaa. Murulla kävin parina päivänä ratsastelemassa.

Keskiviikkona kävin aamupäivästä tallilla, ennen iltavuoroa. Murulla on nyt ollut jaloissa riviä, joten pahin jalka oli aika turvoksissa. Murun omistaja oli toki siitä minulle jo sanonut ja neuvonut miten se hoidetaan, mutta silti oli vielä pakko soittaa, että uskaltaako ratsastaa. Muru ei kuitenkaan ontunut tai aristanut jalkaa ollenkaan ja tosiaan liikunta oli vain hyvästä, sillä ratsastuksen jälkeen kaikki turvotus oli hävinnyt ja jalka oli ihan normaalin kokoinen. Muru oli vähän jäykempi kun yleensä, joten taivuttelin paljon ja tein paljon voltteja. Hyvin Muru vertyikin ratsastuksessa ja loppuajasta jo ihan nätisti mentiin. Ratsastuksen jälkeen pesin jalat pesubetadinella ja laitoin vielä sellaista tervapohjaista ainetta, joka estää ötököiden puremista.

Torstaina minun oli tarkoitus käydä Korholan tilalla kokeilemassa yksiä ratsastushousuja, jotka olisin ostanut, mutta housut eivät sitten olleetkaan sellaiset kuin kuvittelin, joten turha reissu tuli sinne ajelessa. Sieltä sitten ajelin tallille ja tällä kertaa Murun jalka ei ollut niin pahasti turvoksissa kuin keskiviikkona. Ratsastuksessa alkulämmittelyjen jälkeen hain rentoa ravia ja tein pohkeenväistöjä uralla. Laukan jälkeen Muru oli taas innoissaan ja olisi halunnut vaan tikittää hirmuista kiitoravia, mutta en antanut periksi, vaan tein voltteja, ympyröitä ja pohkeenväistöjä, että saatiin ravi taas rauhalliseksi ja Muru kuulolle. Ratsastuksen jälkeen vain huuhdoin jalat, kun Murun omistaja kävi sitten illemmallla ne hoitamassa.

Lauantai olikin minulla vapaapäivä ja käytiin ostoksilla avomieheni kanssa. Ostin uudet kengät, kun minulla oli lahjakortti Aleksi 13 liikkeeseen. Yllättäen, kengissä on vähän blingiä.

Riekerin sandaalit

Lauantai iltana mentiin käymään Ilosaarirockin ulkopuolelle tapaamaan ystäviä. Oli mukavaa nähdä tuttuja, joita tulee vähän harvemmin nähtyä. Harmillisesti tosin monet kaverit eivät tänä vuonna tulleet koko tapahtumaan.

Tänään sitten käytiin pikaisesti Outokummussa pyörähtämässä ja pääsin kuvaamaan pikku koiravauvaa. Arvia. Laittelen Arvista vielä sitten oman kuvanpostauksen kunhan saan kuvat katsottua läpi. Vaan kyllä koiranpennut on sitten suloisia!

Arvi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun kommentoit :)
Asiattomat kommentit poistetaan.