tiistai 6. elokuuta 2013

Parin päivän Murut

Maanantaina menin taas Murulla ratsastamaan. Lämpömittari näytti 26 astetta ja ilma oli erittäin tukala. Päätin jo heti alkuun että hirmuista hikitreeniä ei tehdä, ettei kumpikaan saa lämpöhalvausta. Kastelin Murun ennen kentälle menoa, että olisi edes vähän viileämpi. En tehnyt mitään erikoista, mutta kentälle oli laitettu ravipuomit, joita tulin aina välillä. Oikealle Muru oli suprejäykkä, eikä olisi millään halunnut taipua. Käytiin oikein tahtojen taistelu, ennen kuin sain Murun taipumaan oikealle. Se olikin ehkä päivän työläin juttu ja hiki virtasi niin ratsulla kuin ratsastajallakin.

Tänään sitten Netta lähti taas kuvailemaan minua ja Murua tallille, siitä taas ISO kiitos! Otettiin laitumella oikein poseerauskuvia ja tässäpä niiden tulos:




Lämpöä oli 24 astetta, eli kuuma tänäänkin. Kuitenkin pieni tuulenvire kävi, ettei ollut ihan niin tukalaa kuin maanantaina. Kastelin kuitenkin Murun taas ennen ratsastusta, vaikka ei siitä paljoa hyötyä ollut kun kerkesi alkukäyntien aikaan jo melkein kuivua. Tällä kertaa keskityin avoihin ja pari kertaa tein pohkeenväistöä. Otin myös peruutuksia jonkin verran. Muru oli aika laiskalla tuulella ja töitä sai kyllä tehdä. Loppuajasta kuitenkin saatiin jo taas ihan hyviä pätkiä. Joka kerta aina vähän enemmän. Kyllä minä tässä kokoajan opin!

Oikea kierros on hankalampi

Väännetään volttia

Taipuu taipuu

Tuulitukat

Laukan jälkeen ravi on aika menevää



Silmät kiinnikin voi ratsastaa ;)

Loppuraveja

En kyllä ymmärrä mihin toi mun sisäpohje aina välillä lähtee vaeltamaan. Hyvä vaan oli taas nähdä kuvia omasta ratsastuksesta, niin huomaa taas paljon korjattavia asioita. On myös kiva huomata, että Murun kanssa on tullut edistystäkin. Hyviä pätkiä on enemmän kuin aikaisemmin ja kokoajan löytyy paremmin se yhteinen sävel. Harmittaa kyllä kovasti, että kun tämän kuun jälkeen muutan, niin en pääse Murulla niin usein ratsastamaan. Aion kyllä silti aina silloin tällöin käydä, kun tulen Joensuussa käymään.

Tosiaan, Kuopioon muuttoon on enää muutama viikko. Toisaalta olen todella innoissani uudesta koulusta, mutta toisaalta taas en haluaisi lähteä täältä. Onneksi harjoittelut voi tehdä täällä Joensuussa ja tulen kyllä todella usein viikonloppuisin käymään. Ei sentään ole niin pitkä matka kuin Helsingistä!

2 kommenttia:

  1. Et oo ainut jolla on sisäpohje välillä pahasti hakusessa.Ja ainakin tänään oli pakko pitää se pohje paikoillaan kun pistettiin tunnilla jalkkarit pois.Mutta onnes tässä lajissa on kokoajan oppimista ja virheiden korjaamista.

    VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit :)
Asiattomat kommentit poistetaan.