torstai 25. heinäkuuta 2013

Ratsastusta ja SuperMuru

Tällä viikolla kävin ratsastustunnilla tiistaina. Tällä kertaa ratsuksi sain Atolis nimisen ruuna, jota siis Otsoksi kutsutaan. Meitä oli tunnilla minun lisäkseni vain kaksi muuta ratsastajaa. Hieman siinä mietiskelin että mitähän tästäkin tunnista tulee kun muilla oli näitä vähän "hienompia" hevosia alla ja minulle annettin alkeistunneilla pyörivä pyöreä ratsu. Meillä oli tunnilla sijaisopettajakin. Alkuun toki meni aikaan lämmitellessä, mutta täytyy myöntää että Otso yllätti. Lopputunnista kun alkoi pohkeenväistötkin sujua ihan suoralla hevosella, vaikka aluksi mentiinkin vaikka mimmoisella mutkalla. Harmitti tosin, että toinen tuntiratsastajista kiilaili vähän eteeni, joten monesti jouduin väistämään, vaikkei olisi ollutkaan minun velvollisuus. Liekö sitten keskittynyt niin kovasti omaan ratsastukseensa, ettei hän huomannut minua. Vaikka meitä tosiaan oli vain kolme tunnilla. Jokatapauksessa olin tyytyväinen tunnin loputtua, kun olin saanut suoritettua tehtävät omaan tasooni nähden ihan hyvin.

Atolis, en ratsasta tässä itse

Keskiviikkona sitten suuntasin Murun luokse. Tällä kertaa mielessä oli vielä viimekertaisen tunnin jäljiltä ohjeet ja selvästi niistä oli apua. Alkulämmittelyjen jälkeen Muru nimittäin toimi kuin unelma! Tein aluksi ravivoltit jokaiseen kulmaan, niin kauan että Muru suostui taipumaan kunnolla. Kun molempiin suuntiin sujui, tein siten, että tulin ravissa lyhyelle sivulle, tein siihen ison ravivoltin ja sen jälkeen tein avoa pitkällä sivulla. Pitkän sivun lopussa otin käyntiin ja lyhyeltä sivulta käänsin pikkuisen ennen päätyä pituushalkaisijalle ja tein siitä pohkeenväistöä takaisin uralle. Ei voi kun ihmetellä miten hyvin Muru meni. Ja vielä molempiin suuntiin. Suorastaan leijuin ratsastuksen jälkeen, niin hieno fiilis jäi.

Murunen ratsastuksen jälkeen

Sain myös keskiviikkoiltana viimein katsottua kaikki viikonlopun kisakuvat läpi. Joten tässäpä parhaita paloja. Kuvia voi käydä katsomassa myös täältä: http://marpu.kuvat.fi/kuvat/2013/20.-21.7.+Alue-este,+Opisto/

Jim

Harste' Halbe

Sophia

Winnie de Pooh G

Huomenna lähdetään viikonloppureissulle Helsinkiin! Joten blogipostauksen tekeminen nyt siirtyy hieman. Pahoittelen. Mutta kyllä se sieltä vielä tulee, lupaan sen. Jokatapauksessa teen varmaan jonkun pikkupostauksen Helsingin reissusta. Ajattelin käydä myös ratsastusvarusteliikkeessä katselemassa, josko löytyisi jotain kivaa sieltä. Hyvää viikonloppua kaikille!

2 kommenttia:

  1. Sulla näytti olevan tosi kivoja kuvia tuosta Winnie de Pooh G. hepasta! Oisitkohan halunnut laittaa mulle niitä säpöön, kun heppa on mun vuokrahevonen ja voisin sitten omistajalle niitä laitella? :)

    aino.huupponen@hotmail.com

    VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit :)
Asiattomat kommentit poistetaan.