sunnuntai 30. kesäkuuta 2013

Ensimmäiset kisat

Tänään olikin sitten ne minun historian ensimmäiset kisat. Täytyy myöntää että kivaa oli. Päätin kuitenkin survaista itseni valkoisiin ratsastushousuihin. Siinä Eevan kanssa mietittiin, että jos sitten menee pieleen, niin meneepähän edes pieleen tyylillä. Paikalla oltiin n. tuntia ennen luokan alkua, ja kiire tuli rataakin opetellessa, joten verkkaaminen jäi aika lyhyeksi. Onneksi kuitenkin sai suht hyvin lämmiteltyä ja muutamat verkkahypyt otettua ja eipähän poni ainakaan väsynyt liiasta verryttelystä. Starttasin kisoissa kolmantena.

Verkassa tais vähän jänskättää

Alkuun kyllä jännitti todella paljon. Ja pelkäsin etten muista rataa. Kuitenkin kun tervehdin tuomaria ja sain lähtöluvan niin jännitys unohtui. Ensimmäiset kolme estettä meni sujuvasti, mutta sitten neljännelle esteelle tulin huonosti ja poni päätti ettei niin huonosta paikasta hyppää vaan meni suvereenisti esteen ohi. Eipä siinä, uudestaan yrittämään ja yli meni. Muistan kyllä miettineen että "Noni, nyt kielletään ulos", mutta päätin, että niin ei tule käymään. Vitosesteelle tultaessa mietin jos että kunto loppuu, mutta terästäydyin ja loppurata sujuikin ihan kivasti. Harmi, että arvostelu oli muuttunut kaksivaiheiseksi, joten toiseen vaiheeseen en päässyt tuon kiellon takia.

1. Este

Jokatapauksessa tavoitteet täyttyi, sillä muistin radan ja sain tuloksen, eli ei tullut hylättyä. Vielä en tarkemmin tiedä monesko olin, mutta odotellaan että tulokset saadaan nettiin. Hyvä fiilis jäi kisoista! Jäin vielä hetkeksi ratani hälkeen kuvaamaan, mutta enhän minä meinannut jaksaa kuvaamiseen keskittyä kun olin niin fiiliksissä vielä omasta suorituksesta. Laitan tähän vielä muutamia kuvia radalta. Kaikki kuvat otti Kati minun kamerallani ja hänelle oikein iso kiitos kuvista! Eeva kuvasi videotakin ja sitäkin oli mukava katsella. Paljon on vielä korjailtavaa, mutta ekoiksi kisoiksi oikein hyvä!

2. este

3. este

5. Este. Ja kilppari-ilmeellä mennään

Naureskelen kyllä aina noille mun ilmeille kun suu tiukkana oon keskittynyt hommaan. Yksi kiva huomio myös minkä tein kisoissa, niin esteitä en pelännyt ollenkaan. Kertaakaan ei korkeus hirvittänyt! Laittelen vielä lisää kuvia, jos niitä jostain saan. Mukava fiilis jäi kisoista. Tätähän voisi tehdä vaikka toistekin. Kuvia julkaisen heti kun ehdin ne käsittelemään. Varmaankin huomenna.

2 kommenttia:

  1. Teillähän meni tosi hienosti !:) Se kielto näytti vaan olevan sun moka,mutta hienosti ekoiksi kisoiksi!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu, kuten tuolla teksissäkin oli niin tulin neloselle huonosti. Lisäksi huomasin kyllä että tullaan huonosti, mutta en vaan ehtinyt/tajunnut korjata tilannetta kun jo mentiin ohi. Mutta olen kyllä itse tyytyväinen :) Loppurata varsinkin oli sitten sujuvampi.

      Poista

Kiitos kun kommentoit :)
Asiattomat kommentit poistetaan.