keskiviikko 19. kesäkuuta 2013

Murua ja kuvailuja

Menin tänään töitten jälkeen taas Murun luo. Yksi tallilainen olikin pyytänyt, että ottaisin kuvia hänen hevosestaan. Joten kuvailin hepan ennen ratsastusta. Otettiin poseerauskuvia, sekä pikkuisen juoksutettiin, että saatiin myös ravi ja laukkakuvia. Aurinko oli sopivasti pilvessä, mutta välillä meinasi olla jopa hiukan liiankin pimeää. Kävin sitten vielä kuvaamassa toisen tallilaisen hevosta ja sen varsaa. Tamma ja varsa pistivät kyllä parastaan kun innostuivat molemmat juoksentelemaan pitkin laidunta. Ainut vaan että välillä olivat liian lähellä kun ei meinannut pitkällä putkella mahtua koko hevonen kuvaan. Harmitti kun pari hyvää kuvaa olisi ollut, mutta hännän pää oli jäänyt kuvasta. No, onhan tässä koko kesä aikaa onneksi vielä kuvailla.

Kuvailujen jälkeen kävin hakemassa Murun tarhasta. Muru on ollut nyt välillä tarhassa, kun meinaa tuolla laitumella paisua vähän turhankin nopeasti. Muru kun rakastaa ruokaa, enemmän kuin mitään.

Muru on niin kiva kun se tulee aina luokse.

Laitoin Murun käytävällä valmiiksi ja menin kentälle. Olin päättänyt mennä vähän kevyemmin, sillä lihakset olivat aika pehmeinä. Parina edellisenä päivänä tuli siis ratsastettua neljä kertaa ja se kyllä tuntuukin. Alkuun kävelin taas pitkät alkukäynnit ja sitten rupesin ravailemaan. Kun olin ravaillut tarpeeksi, rupesin työstämään ravia. Halusin ravata rennosti ja rauhallisesti. Pidin välillä aina välikäyntejä ja menin vähän aikaa myös ilman jalustimia. Loppua kohden rento ravi alkoikin jo löytyä ja erityisesti volteilla neiti taipui kivasti. Tällä kertaa en siis laukannut ollenkaan, sillä halusin löytää sellaisen hyvän ravin. Kun olin raviin tyytyväinen otin pitkän loppukäynnit ja vein murun takaisin talliin. Annoin sille vielä kivennäiset ja laitoin sen sitten takaisin tarhaan. Tällä kertaa jäi ihan hyvä mieli ratsastuksesta. Tästä on sitten juhannuksen jälkeen hyvä jatkaa.

Muru tallissa

Juhannukseen kuuluu niin Outokummussa käyntiä kuin mökkeilyäkin. Saattaa olla, että vielä sunnuntaina käyn Nisalla treenailemassa, mutta se jää nähtäväksi. Kuvailin tänään vielä Elvistäkin:

Herralla oli vissiin vähän tylsää

Vähän aikaa maltettiin poseerata

Tälle ilmeelle nauroin aika pitkään

Hyvät Juhannukset kaikille lukijoille, jos en ehdi tässä välissä enää postailemaan!

4 kommenttia:

  1. Millon käyt raveja kuvailemassa?Olis niistäkin kiva nähdä joskus kuvia vaihteeksi.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Parikin kertaa olen ollut jo menossa, mutta sitten on ollut töitä tms. Pistetäänpä korvan taakse, jos nyt kesän aikana saisi edes jotkut ravit kuvattua! :) Minulle voi myös laittaa vinkkejä, millon Joensuussa on tapahtumia, jonne voisi mennä kuvailemaan.

      Poista
  2. Vastaukset
    1. Juu. Kyllä tuolta aina välilä noita ihmeellisiä ilmeitä saa kuvattuakin. Monesti olen yrittänyt ottaa videota iltaralleista, mut aina se lopettaa kun saan kamera käsiin. Ehkä vielä joskus.

      Poista

Kiitos kun kommentoit :)
Asiattomat kommentit poistetaan.