maanantai 24. kesäkuuta 2013

Juhannus kuvina

Alkuun saatte vielä pari lisäkuvaa treeneistä Nisan kanssa. Tarkoitushan oli sunnuntaina vielä käydä, mutta en ollut muistanut ottaa ratsastuskamppeita mukaan. Voi muutenkin olla parempi, etten nyt enää käy Nisalla treenailemassa, kun Mirakin sillä treenaa, niin ei tule ponille liikaa hyppyjä ennen kisoja. Kuvat on ottanut Kata. Kiitos!


Juhannus menikin sitten aika nopeasti anoppilassa ja mökillä. Laitan tähän nyt jotain kuvia juhannukselta. eli tässäpä on sitten minun juhannus kuvina:

Siskoni koira, Oona

Oona vedessä

Lokki liiteli taivaala

Retu

Juhannusruusu

Kuu


Juhannusyö

Juhannuskokko

Tänään sitten kävin taas ratsastustunnilla. Tunti meni oikein hyvin, vaikka alkukankeutta taas olikin. Ja onnistuneen tunnin jälkeen olikin hyvä palata maan pinnalle, kun heppa päätti kesken pesun lähteä viemään minua pitkin tallin käytävää. En osannut yhtään odottaa sitä, sillä aluksi heppa seisoi niin nätisti ja antoi pestä. Yhtäkkiä sitten lähti hirveälä vedolla talliin ja kävipä siinä toisen hevosen karsinassakin kääntymässä ja lähti vetämään minua pitkin käytävää. Tasapohjaisilla ratsastusaappailla ei paljoa tuollaisella kivilattialla heppaa pidätellä. Sain hepan onneksi takaisin pesupaikalle ja pyysin toista tuntilaista pitelemään sitä, että saadaan heppa huuhdottua. Vähän jännitystä elämään! Onneksi mitään ei sattunut.

Huomenna käyn taas Murulla ratsastamassa ja torstaina myös. Torstaina sitten olisi tarkoitus myös mennä iltakisoja kuvaamaan! Ja sunnuntaina.... KISAT. Pikkusen alkaa jo jännittää!

6 kommenttia:

  1. Ihania kuvia! :)

    http://ml-infinity.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  2. aivan ihana tuo juhannusyö kuva! :) Ja muutkin! Missä muutn ne kisat ovat? Onnea! =)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :) Hepokankaan tilalla, ne LiRan järjestämät seuraestekisat. Kiitos! Sitä tullaan tarvitsemaan!

      Poista
  3. mikä kamera ja objektiivi sulla on? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nikonin D5200. Objektiivina on Nikkor 18-105mm ja Sigman 70-200mm f 2.8.

      Poista

Kiitos kun kommentoit :)
Asiattomat kommentit poistetaan.