lauantai 8. kesäkuuta 2013

Saanko esitellä....

 Muru

Tässä on Muru, eli Escada Margaretha. Muru on toinen vuokrahevoseni. 
Muru on 8 vuotias Eestiläinen urheiluhevonen ja säkää löytyy n. 165cm. Muru on hirmu kiltti ja todella herkkä ratsastaa, en tarkoita että olisi mitenkään säpsy, mutta reagoi apuihin todella herkästi (myös niihin vääriin). Muru on myös todella osaava nuori neiti. Olen nyt vasta muutaman kerran käynyt Murulla ratsastamassa ja monta kertaa vielä tarvitaan, että yhteistyö rupeaa kunnolla sujumaan. Epäilemättä annan Murulle monesti hyvin epäselviä apuja, kun neiti on minulle kiltisti tarjonnut esimerkiksi taivutuksia, vaikka haluaisin vain ratsastaa suoraan. Voi olla että istun vinossakin, mutta vaikea on sanoa ennen kuin saan jonkun minun ratsastustani katsomaan ja neuvomaan. Jokatapauksessa edellisellä kerralla oli jo edistystä havaittavissa, että eiköhän se tässä kunhan heppa ja hepan säädöt tulee tutuksi.

Ja ei hätää! Apsua en ole missään nimessä hylkäämässä! Toki Neealla on nyt kesällä varmasti enemmän aikaa käydä itsekin, mutta aion silti jatkaa Apsulla ratsastamista Neean aikataulun puitteissa. Apsuun on jo muodostunut niin hyvä suhde, että mielelläni käyn Apsullakin humputtelemassa. Herraa alkaakin jo olla ikävä.

Muru

Sellaisia uutisia tällä kertaa :)

4 kommenttia:

  1. Onpas toi Muru söpö! Millä tallilla se asuu?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sellaisella pienellä yksityistallilla Joensuussa. :)

      Poista
  2. Ooo ihanaa että oot saanu uuden ratsu-ystävän : D kirjoittelethan tästäkin aina sitten sillointälläin niin saadaan tietää miten edistytte? :) Miten muuten löysit tämän vuokriksen?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) Olenkin tässä pian suuntaamassa taas Murun luokse, ennen iltavuoroa. Ja Murun omistajalla oli ilmoitus facebookissa, niin sitä kautta löytyi.

      Poista

Kiitos kun kommentoit :)
Asiattomat kommentit poistetaan.