lauantai 29. kesäkuuta 2013

Kisafiilinkejä

Sain viimein katsottua läpi torstain iltakisojen kuvat ja laitettua ne kuvasivuille. Laittelen blogitekstin loppuun sitten muutaman parhaan kuvan. Oikeastaan en ollut kuviin kovinkaan tyytyväinen. Ensinnäkin joihinkin kuviin tuli edessä heilunut nauha ja osa kuvista jäi vähän jotenkin harmaaksi. Ja täytyy myöntää, etten nyt oikein jaksanut hirveästi panostaa muokkaukseen kun on vähän muutakin ajateltavaa. Kuten vaikka huomiset kisat!

Vielä pitäisi saappaat puunata. Muuten onkin jo vaatteet katsottu, vaikka olen hieman pohtinut että laitanko valkoist housut, vai kuitenkin nuo ruskeat Pikeurit. Pikeurit on kuitenkin päällä niin paljon mukavammat, että taidan päätyä niihin. Ei sitten ainakaan housut häiritse keskittymistä.

Tavoiteeksi otan sen, että muistan radan. Harmitti kun arvostelu muutettiin A.2.0:sta 367.2, kun tosiaan joutuu opettelemaan sen toisenkin vaiheen, eikä voi vielä huokaista helpotuksesta jos ensimmäisellä vaiheella ei tule virhepisteitä. Toki olisi kiva jos saataisiin edes tulos, eli ettei tulisi hylättyä. Mutta pääasia olisi nyt se että kuski muistaa radan. On kuitenkin minun ensimmäiset kisat, niin ei kovinkaan suuria tavoitteita viitsi asettaa.

Jos teistä lukkijoista on joitakin paikalla kameran kanssa, niin saa ottaa kuvia! :)

Ja tässäpä sitten näitä opiston iltakisojen kuvia, niin kaikki voivat päästä vähän kisafiiliksiin! Loput kuvat voi käydä katsomassa osoitteessa: http://marpu.kuvat.fi/kuvat/2013/27.6.+Harjoituseste,+Opisto/

Aretino

Loretta III

IDS Wietje

Pitäkäähän mulle sit peukkuja kisoja varten! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun kommentoit :)
Asiattomat kommentit poistetaan.