perjantai 14. kesäkuuta 2013

Kisakuvia ja ratsastusta

Ensinnäkin: Kiitoksia kaikille lukijoille! 30 lukijaa tuli juuri täyteen!

Toiseksi: Tietokoneeni lähti nyt huoltoon, jota varamasiinana on käytössä tämä avomieheni kone. Latasin jo heti Adoben sivuilta Photoshopin kokeiluversion, niin ei jää kuvat muokkaamatta!

Torstaina kävin kuvaamassa Joensuun ratsastusopistolla perinteiset iltakisat ja kuvaajia oli paikalla vaikka miten monta! Hienoa, että seudulla on aktiivisia kuvaajia! Sää oli mitä mainioin ja kuvat onnistui ihan ok. Edelleen on tuon automaattitarkennuksen kanssa vähän ongelmaa, kun kyseessä on liikkuva kohde, joten ensi kerralla koitan kuvata manuaaliasetuksilla, niin saisi niitä tarkennusasetuksiakin säädettyä paremmin. Laitan tähän alle muutaman kuvan ja loput kuvat voi käydä katsomassa osoitteesta: http://marpu.kuvat.fi/kuvat/2013/13.6.+Harjoituseste,+Opisto/

Aretino

Hipograph

Verstappen

Tänään (Perjantaina) minun oli tarkoitus käydä Murulla ratsastamassa, mutta Murun omistaja laittoi torstai-iltana viestiä, että Murulta on lähtenyt kenkä, joten jouduin jättämään sen väliin. Kun sitten kaverini vielä perui illaksi sovitun tapaamisemme, niin laitoin Opistolle viestiä, josko perjantai illalla olisi vielä vapaata tunneilla. Niinpä suuntasin kamalassa vesisateessa mopolla kohti Opistoa. Kyllähän tuo sade tuli takistakin läpi, mutta ei onneksi hirmu pahasti.

Ratsuksi sain Rommin, eli Red Rom nimisen muhkun hevosen. Alkuun piti taas hakea hieman sitä paikkaa siellä satulassa, kun alla oli tosiaan niin iso ja raskasrakenteinen hevonen. Rommi ei kuitenkaan ollut mitenkään kovin raskas ratsastaa. Jälleen kerran opettaja korjaili istuntaa ja neuvoi miten siellä pitäis istua ja lopputunnista se alkoi jopa sujuakin. Parikin kertaa opettaja sanoi siitä, että puristan polvilla, joten siihen kiinnitin erityisesti huomiota. Rommi oli vähän hassu kun se pörisi ihan hirmuisesti. Päästi siis sellaista pörinä-ääntä. Minua ainakin rupesi aina välillä naurattamaan. Jokatapauksessa lopputunnista Rommi oli hirmu kiva, vaikkakin se vähän kokeili jos voisi painaa pikkuisen kädelle, mutta opettaja sitten heti neuvoi korjaamaan sitä, niin alkoi pääkin keventyä. Olin tuntiin tyytyväinen. Lihakset kyllä tuntuu aika pehmeiltä ja voi olla huomenna kipeät, mutta oli se sen arvoista. Mielestäni tunti meni hyvin!

Red Rom
























Viikonlopun olenkin nyt töissä ja maanantaina suuntaan taas ratsastustunnille.

2 kommenttia:

  1. Kantsii hankkia gore-tex takki, kun nyt töissäkin oot =) t.laura

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin, sellaiseen on ehkä sitten töitten jälkeen varaa. Ehkä.

      Poista

Kiitos kun kommentoit :)
Asiattomat kommentit poistetaan.