lauantai 9. toukokuuta 2015

Poudalla ratsastelua

Nyt se sitten iski. Se armoton väsymys harjoittelusta. Kotiin kun tulee niin väsyttää niin kamalasti, ettei meinaa mitään jaksaa tehdä. Tavaroitakin ollaan onneksi välillä saatu purettua, mutta tuntuu aina että aika loppuu kesken. Tiistaina kuitenkin kävin taas Heidin luona Poutaa ratsastamassa. Olin tällä kertaa Heidin ohjeistuksen mukaan ottanut kannukset matkaan ja Pouta olikin vähän parempi ratsastaa niiden kanssa. Heidi oli ystävällinen ja otti minusta kuvia.


Alkuverkkana otin paljon ympyröitä ja kaarevia teitä ja laukkaakin otin enemmän kuin viimeksi. Pari kertaa piti kokeilla pohkeenväistöäkin, mutta siinäkin meillä taitaa vielä olla vähän kommunikaatiovajetta. Uskon kyllä, että kun tässä Poudalla käy useamman kerran ratsastelemassa niin alkaa tulla tutuksi se, kuinka sitä ratsastetaan. Harvoinpa ne kaikki asiat onnistuu heti ensimmäisillä kerroilla, vaan aina pitää vähän tutustua ratsuun ensin. Jossain vaiheessa ärsyynnyin taas ulkojalalle nojaamiseen ja otin jalustimet pois. Ai että miten kyrsii, että käyn aina nojaamaan ulkojalustimeen!


  Lopuksi kävin vielä tulevalla laitumella kävelemässä loppukäyntejä. Aurinko paistoi ihanasti ja ilma oli mitä ihanin! Jospa se kesä sieltä sittenkin tulee!


Tänään olin ensimmäinen valmennuspäivä ja huomenna toinen. Teen niistä sitten yhteenvetoa kunhan ehdin. Kävin myös tässä yhdet kisatkin kuvailemassa! Niin paljon postattavaa, mutta mistä revitään aika kirjoittamiseen? :D

6 kommenttia:

  1. sullapas on paljon heppoja ratsastettavana! varsinkin nää suokit on ihania<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllähän tässä vähän kiirettä pitää, mutta hetkeäkään en antaisi pois! :) Eilen tarjottiin jo neljättä ratsastettavaa, mutta siitä oli pakko kieltäytyä :)

      Poista
  2. Tosi kiva kun oot löytäny itelles näin monta ratsastettavaa :) kaikki vaikuttaa tosi mukavilta!

    Mikä tän Poudan oikee nimi muuten on? Näyttää melko tutulle :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nojuu, Täytyy myöntää että paluu Joensuuhun oli oikein mukava kun ovista ja ikkunoista tarjottiin hevosia harrasteluun! ^_^ Pouta on oikealta nimeltään Pihlavan Pouta :) Täytyykin tehdä sillekin oma esittelysivu!

      Poista
    2. Ilmankos olikin tutunoloinen! Oon ollu tuolla Pihlavassa leirillä useamman kerran vuosia sitten niin silloin tää oli siellä! Mukava heppa:)

      Poista
    3. Kiva kuulla! :) Pouta on kyllä erittäin mukava :)

      Poista

Kiitos kun kommentoit :)
Asiattomat kommentit poistetaan.