keskiviikko 17. kesäkuuta 2015

Pitkästi kuulumisia

Kylläpä on kaikkea ehtinyt tapahtua. Aloitetaan vaikka siitä, että esteharkat Jossun kanssa on nyt tauolla, sillä poni tuli viime viikolla kipeäksi. Ilmeisesti oli vilustunut tai jotain vastaavaa, sillä tiistaina kun oli tarkoitus pitää estetreenit niin poni oli haluton liikkumaan. Olin jo heti tallille menossa kiinnittänyt huomiota siihen, että poni ei ollut syömässä tarhassa, kun menin sitä hakemaan ja Jossu kyllä yleensä on AINA syömässä. Ensin epäiltiin jo kaviokuumettakin, mutta onneksi se ei sitä ollut. Ilmeisesti poni oli vaan mennyt pahasti jumiin ja kylmettynyt yön aikana. Nyt sitten hieroja on menossa käymään ja ponia ruvetaan loimittamaan enemmän. Toivotaan, että poni kuntoutuu mahdollisimman pian!

Epäonnistuneet treenit ponin kanssa
Olenkin käynyt nyt sitten taas Poudalla ja Bambilla ratsastelemassa. Eilen kävin Poudalla maastossa Heidin ja Tuiskun kanssa. Poudalla oli hurjasti virtaa ja se olisi selvästi halunnut mennä kovempaa. Kiva lenkki oli ja kyllä vaan oli niin upeita maiseamia taas että sielu lepäsi! Alan viimein päästä työrytmiinkin, enkä ole enää niin kuolemanväsynyt aina töiden jälkeen. Juhannuksenakin on jopa kolme päivää vapaata, joten toivon että saan silloin levättyä viimeisetkin väsymyksen rippeet pois.

Minä ja Bambi
 Huomennakin on Bambin kanssa valmennusta tiedossa, joten siitä kirjoittelen sitten varmaan seuraavaksi. Harmi kun luottokuvaaja on samalla tunnilla, niin ei oikein kuvia sitten saa. :D

Kävin myös maanantaina Outokummussa vanhempieni luona. Yhdessä vaiheessa sitten keksin lähteä kännykän kanssa kuvaamaan kukkia takapihalla, kun oli juuri satanut. Rakastan vesipisaroiden kuvaamista! Harmi, ettei ollu järkkäri mukana, mutta kyllä tuo kännykkä vaan välillä yllättää! Kännykkä on siis Samsugin Galaxy S4 :)





Nää viimeiset kukat on lemmikkejä! :) ne on ihan hirmu ihania, kun ne on niin pieniä! Mikä kuva kukista oli sun mielestä paras?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun kommentoit :)
Asiattomat kommentit poistetaan.