tiistai 23. kesäkuuta 2015

Juhannusviikonloppu

Viime viikonloppuna mulla oli ihanat kolme päivää vapaata! Perjantaina mentiin mökille, jossa sitten tuli taas harrastettua valokuvausta. Ihanaa kun sai kaikessa rauhassa kuvailla, eikä ollut mikään kiire. Oltiin mökillä yksi yö ja tultiin sitten seuraavana päivänä takaisin. Sunnuntaina kävin sitten taas Bambilla ratsastamassa ja voi että miten ilma oli upea! Aurinko paistoi ja oli oikeasti kesän ensimmäinen lämmin päivä. Ensimmäiset rusketusraidatkin on nyt saatu sitten aikaiseksi: perus t-paita ja hanskat. Argh! Jatkossa pitää kyllä pistää toppi päälle, mutta hanskoista en kyllä luovu. Sittenpähän tulee hanskan rajat :D

Bambi survoi turvan naamaan ©Netta S.
Laitan tähän ensin näitä mökillä otettuja kuvia ja sen jälkeen tallilla otettuja kuvia, niin pääsette vähän tekin näkemään, mitä tuli kuvattua :)



Meidän kokosta nousi karhu :D


Tässä oli upeet värit, vaikken muuten hirveesti koppiksista innostu.

Kerkesin jopa meikata lauantaina!

Tallilla sitten kävin kuvaamassa hevosia laitumella. Kuvat otin vanhalla Tamronin zoom putkella ja kyllä täytyy myöntää, että vaikka sen zoom on parempi kuin sigmassa, niin kuvanlaatu on kyllä heikompi. Tallilla onkin tänä kesänä syntynyt ihana varsa, jota oli ilo kuvata. Mamman kanssa pistivät parastaan juoksentelemalla laidunta edestakaisin.




Netta otti myös ystävällisesti kuvia minusta ja Bambista.

Bambilla palaa turpa herkästi, joten sillä on tuollainen verkko päitsissä.



Ratsastaessa pyrin taivuttelemaan Bambia. En kuitenkaan viitsinyt ihan hirmuista hikitreeniä tehdä, sillä ilma oli tosiaan kuuma. Kaikinpuolin kuitenkin sujui oikein hyvin ja otinkin ekstrapitkät loppukävelyt. Ratsastuksen jälkeen pesaisin hiet pois ja pesinpä vielä Bambin harjojakin. Oli niin aurinkoinen keli, että varmasti kuivuivat ainakin.

Sellainen oli mun juhannus. Tälläkin viikolla taas heppajuttuja luvassa, joten postauksia tiedossa lähiaikoina taas :)

2 kommenttia:

Kiitos kun kommentoit :)
Asiattomat kommentit poistetaan.