perjantai 29. maaliskuuta 2013

Apsuilua

Kävin eilen ja keskiviikkona taas Apsua hoitamassa. Keskiviikkona oli tarkoitus ratsastaa Apsulla, selässä käytyäni totesin, että joku nyt mättää. En tiedä oliko joku paikka esimerkiksi jumissa, mutta päätin sitten juoksuttaa, etten ainakaan itse omalla istunnallani häiritse Apsua. Aluksi juokustin Apsua liinassa ja seurailin hieman sen ravia. Olihan se aika jännittynyt ravatessaan, mutta hakeutui välillä eteen-alas. Päästin sitten Apsun alkulämmittelyjen jälkeen irti ja kävelin pitkin kenttää. Apsu tuli kiltisi perässä ja kävelin pari kertaa maassa olleiden puomienkin yli ja Apsu seurasi. Hassu heppa. Pyysin sitten Apsua vähän juoksemaan ja sekös innostui kun tajusi että nyt ollaan irti. Hirmuista pierupukkilaukkaa mentiin pitkin kenttää, eikä sillä kyllä tuntunut mikään paikka enää vaivaavan.


Torstaina juoksutin myös Apsua, mutta vain vähän aikaa kentällä liinassa. Ensi viikolla on sitten hieroja tulossa, joten toivotaan että heppaa vaivaava paikka löydetään ja saadaan taas herra kuntoon.

Apsulla on hienot suitset!

Rallia

Kunnon pukitus


Vroom vroom
Tänään menenkin taas ratsastustunnille, korvaamaan vielä viimeisin korvattavan tunnin. Toivottavasti niitä ei tule enää enempää, vaikka iha hauskaa on käydä tälleen kaksikin kertaa viikossa tunnilla. Mahdollisesti vielä sunnuntaina käyn Outokummussakin ratsastamassa. Ihana heppaviikko!

2 kommenttia:

Kiitos kun kommentoit :)
Asiattomat kommentit poistetaan.