tiistai 26. maaliskuuta 2013

Kuvaurakkaa

Kävin viikonloppuna kuvaamassa alue-estekilpailut Kantelesärkän tallilla. Nyt voin ylpeänä kertoa että olin ajoissa paikalla! Kisat sujuivat minusta oikein jouhevasti. Ei ollut pitkiä odotustaukoja ja paikalta sai sopivasti syötävää, että jaksoi olla melkein koko päivän. Meinasin kyllä etten olisi ollut kovin kauaa kuvailemassa, mutta niin se reilu 8 tuntia siellä vaan hurahti. En millään malttanut lähteä pois. Tosin viimeisen luokan uusintaa en jäänyt sitten enää kuvaamaan. Jokatapauksessa kuvia tuli otettu n. 880 kappaletta. Ihan hurja määrä siis ja julkaisin niistä 521. Mielestäni ihan hyvä julkaisuprosentti vaikka julkaisin aika paljon huonolaatuisiakin kuvia.

Li Ly Lasaro
Maanantaina kävin taas tunnilla ja tällä kertaa tunti oli erityisen kiva. Ensinnäkin mentiin jumppasarjaa, joka on minun suosikkitehtävä, voisin hyppiä jumppasarjoja aina vaan. Toisekseen pääsin kokeilemaan itselle uutta ratsua, nimittäin Oskua. Osku olikin ihanan rauhallinen, ainakin verrattuna viime viikkoiseen raketti-Mondoon. Ekan kerran kun tultiin jumppasarjalle niin se meni vähän plörinäksi kun en myödännyt tarpeeksi ja puomit kolisi. Toisella kerralla sittä myötäsin oikein paljon. Lopuksi jumppasarjan viimeinen este nostettiin okseriksi ja viimeisellä kerralla tuntui kyllä että suorastaan sukelsin siinä hypyssä. Ihmettelin vaan itsekin miten niin nopeasti pääsin taas takaisin normi-istuntaan, ehkäpä kunto alkaa pikkuhiljaa kohota!

Laittelen tähän loppuun vielä lisää kuvia noista kisoista. Huomenna ja torstaina käynkin pitkästä aikaa taas Apsun luona ja perjantaina olisi luvassa taas ratsastustuni. :) Tulee kyllä paljon taas ratsastusta tälle viikolle, vaan ei haittaa ollenkaan! Loput kisakuvat voi käydä katselemassa galleriassa: http://marpu.kuvat.fi/kuvat/2013/24.3.+Alue-este+Kanteles%C3%A4rkk%C3%A4/

Conquita W Z

de Almendra

Bybersinaa Vdm

Winde

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun kommentoit :)
Asiattomat kommentit poistetaan.