sunnuntai 10. maaliskuuta 2013

Bad day or two

Eipä mennyt kyllä eilinen aamu ihan niinkuin suunnittelin. Heräsin ajoissa, jotta ehtisin hyvissä ajoin Jokirantaan kuvaamaan koulukisoja. Jostain syystä aamu sitten venähti ja kiirehän siinä tuli. Onnistuin sitten lähtiessäni tiputtamaan auton avaimet autoon penkin taakse ja jokunen tovi meni niitä etsiessä. Kun sitten viimein pääsin lähtemään, olikin normaali reittini suljettu ralliautojen takia. Eipä siinä auttanut kun kiertää kauempaa. Kisapaikalle en siis ehtinyt ajoissa ja ensimmäinen ratsukko jäi kuvaamatta.

Kuvasinpa siinä sitten tyytyväisenä seuraavia ratsukoita, kunnes tajusin että kamerassani oli jäänyt päälle asetus, jossa kuvat kuvataan RAW muotoon. Ei muuten mitään ongelmaa siinä, mutta kyseisiä tiedostoja ei saa tietokoneellani auki. Muutin sitten asetukset ja kuvasin loput ratsukot oikeaan tiedostomuotoon. Jouduin vielä lähtemään kisapaikalta suunniteltua aikasemmin, joten viimeisimmätkin ratsukot jäi kuvaamatta

Kotiin päästyä piti sitten kameran kautta kopioida kaikki 138 RAW tiedostoa yksitellen normaaliin JPEG muotoon, jotta saisin ne avattua koneelle. Onneksi sentään kuvat onnistuivat melko hyvin, joten se piristi sitten kovasti loppupäivää. :)

Vaan eipä sen vahvemmin mennyt tämäkään aamu, tulin nimittäin yön aikana kipeäksi, enkä pystynyt lähtemään kuvaamaan tämänpäiväisiä estekisoja Kantelesärkkään. Harmittaa todella kovasti, vaan ei kyllä muu auttanut, kun jäädä peiton alle lepäämään. Tämmöstä tämä välillä on. Laitetaan nyt kuitenkin loppuun noita eilisiä kuvia. Loput kuvat voi käydä katsomassa osoitteessa: http://marpu.kuvat.fi/kuvat/2013/9.3.+Jokiranta+WinterCup/

Cavallina

Elbert

Pepen Taavi

Ritari Helge
Kipeänä olossa on se hyvä puoli, että ehtii tehdä kaikkea semmoista, mitä ei normaalisti ehdi tai jaksa. Nyt on sitten viimein blogin ulkoasu muutettu. Mitäs tykkäätte? Saatan vielä jotain bannerintynkää tuohon kokeilla, mutta voi myös olla että on selkeämpi ilman banneria.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun kommentoit :)
Asiattomat kommentit poistetaan.