maanantai 18. maaliskuuta 2013

Heppoja ja koira

Lähdin eilen kaverini mukaan tallille, jossa hänellä on oma hevonen, Mikael. Olen itsekin aina sillon tällöin ratsastanut Mikaelilla, vaikka siitä onkin jo todella pitkä aika. Pitäisikin taas joku päivä käydä Mikaelilla ratsastamassa.

Minä ja Mikael viime kesänä. Minun ensimmäinen kerta kankisuitsin.

 Kävin kuuvaamassa hänen ratasastustaan ja samalla toki tallin muitakin hevosia. Ilma oli aivan ihana ja hevosetkin nautti auringosta. Mukana oli myös kaverini koira Kätkä, joka on ehdottomasti yksi ihanimmista koirista mitä tiedän!

Kätkä
Laitan tähän vielä muutaman muun kuvan, joita otin eilen. Lisää kuvia löytyy galleriasta: http://marpu.kuvat.fi/kuvat/2013/17.3.+Onttola/

Mickey
Vinkan Ero
Wamulet
Tänään sitten onkin taas ratsastustunti ja huomenna lähdetäänkin sitten reissuun ja käyn samalla kokeilemassa ratsastustuntia ihan uudella tallilla. Sunnuntaina olisi tarkoitus mennä kuvaamaan alue-estekilpailuja, vaikka olisihan noita tapahtumia muitakin sinäpäivänä. Onhan se aina vähän valinnanvaikeus mitä mennä kuvaamaan, mutta haluan nyt päästä kokeilemaan tuota kameraa maneesissa kun vihdoin on löytänyt säätönappulat.

2 kommenttia:

  1. Eiks Ponatski oo kans yks ihanimmista koirista minkä tiiät!?!?=) hahaaaa..ikuinen poniratsastajat =) se oli hauska kuva...=)mie kyllä luen nää kaikki tekstit aina vaikken aina kommentoikaan...t.Laura

    VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit :)
Asiattomat kommentit poistetaan.