maanantai 18. maaliskuuta 2013

Kissakuvia ja kuulumisia

Ensinnäkin, tervetuloa uudet lukijat! Kiva, että teitä on jo noin monta!

Ja sitten asiaan, eli tänään kävin taas ratsastustunnilla ja tällä kertaa menin Armando nimisellä hevosella. Mondo oli aika virkeänä tänään ja jarruja ei meinannut aina löytyä. Hypättiin pientä rataa, jossa oli pari pystyä, kavaletti innari, yhden laukan sarja ja okseri. Tuolla sarjalla Mondo meinasi aina lähteä käsistä ja kun sen jälkeen piti tulla neljän laukan välillä kaarevaa tietä esteelle, niin oli todella vaikeaa. Ekalla kerralla en saanut käännettyä ja mentiin nätisti ohi, toisella kerralla sain käännettyä, mutta kaadettiin mennessä vielä estetolppakin. Kolmannella kerralla sitten onnistui hyvin ja sain otettua Mondoa melko hyvin kiinni vaikkakin tuo neljän laukan väli mentiinkin kolmella laukalla.

Mondo viime kesänä, en ratsasta tässä itse.
Elviskin pääsi taas kameran eteen jokunen päivä sitten, kun innostuin sitä kuvaamaan. Välillä noita Elviksen kuvia katsellessa ei voi kun nauraa, niin hölmöjä ilmeitä siltä aina välillä löytyy. Laitan tähän nyt Elviksestä noita kuvia. On se vaan komea kolli!



Arvatkaa miten vaikeeta on saada kissasta kuvaa missä sen kieli on ulkona...

Varmaan ooppera menossa

Elvis aina pyydystää meidän mattoa.


Aurinkopäikkärit ikkunalaudalla


Nyt ei sitten postauksia tule tässä alkuviikolla, kun lähden reissuun, mutta eiköhän sitten taas loppuviikosta, kun nytkin olen näin ahkerasti kirjotellut! :)

3 kommenttia:

  1. Sun kissa on tosi söpö ja ihanan värinen ja nimikin sopii minun mielestä tosi hyvin! ( ainakin kissan väriin ) Minä kysyn pari kysymystä: Onko sulla poikaystävää, missä asut ja onko sulla omaa heppaa?:)))

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei! Elvis on kyllä ihana! Ja kyllä, minulla on poikaystävä, asun Joensuussa ja minulla ei ole omaa hevosta :)

      Poista
  2. Hei, sinulle on haaste
    http://t-makemyday.blogspot.fi/2013/03/haaste-11-faktaa-11-kysymysta.html

    VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit :)
Asiattomat kommentit poistetaan.