maanantai 4. maaliskuuta 2013

3 päivää ratsastusta

Nyt oon tosiaan ratsastanut kolmena päivänä peräkkäin. En edes muista millon oisin viimeks näin monena päivänä peräkkäin ratsastanut. On tässä työttömänä olossa se hyvä puoli, että ehtii käymään tallilla niin usein kun tarve vaatii, mutta silti työnhaku on kyllä kovasti käynnissä.

Lauantaina kävin siis hoitamassa Apsun. Menin aikasin tallille, sillä kahdelta minun piti jo olla tekemässä juhlameikkejä tutuille. Siivosin karsinan ja menin sitten kentälle ratsastamaan. Apsu oli todella hyvällä tuulella ja toimi hyvin ratsastaessa. Ei tehnyt mitään temppuja. Pari tyttöä tallilta oli samaan aikaan ratsastamassa ja he olivat tehneet kentälle esteen. Este oli ehkä 40cm korkea ja koska Apsu toimi niin hyvin, hyppäsin sitä muutaman kerran. Hypyt meni myös tosi hyvin ja Apsu oli aivan loistava. Ratsastuksen jälkeen laitoin Apsun takaisin tarhaan ja vein heinät karsinaan valmiiksi. (Tän postauksen kuvat on sitten kuvattu jo aikaisemmin)

Apsu tarhassaan

Sunnuntaina tein tallihommat ja sen jälkeen mentiin maastoon tallin pitäjän kanssa. Ilma oli aivan loistava, sillä aurinko paistoi. Pakkasta oli melkein 10 astetta, mutta aurinko lämmitti jonkin verran. Apsu oli todella kiva maastossa, ei säikkynyt ei sitten mitään. Pörisi hirveästi kun mentiin siellä pitkin metsäteitä. Selkeästi nautti menostaan siellä. Lopuksi vielä kävelytin Apsua kentällä, kun eihän se pysynyt tulomatkalla käynnissä kaverihevosen perässä. Maastoilun jälkeen hoidin Apsun ja jätin sen mussuttamaan heiniä karsinaan.


Tänään sitten olikin taas ratsastustunnin vuoro. Sain alleni Omppu nimisen hevosen, joka olikin todella reippaalla tuulella. Hypättiin esteitä ja harjoiteltiin hyvien teiden ratsastamista. Vielä on paljon petrattavaa tuossa hommassa minulla, mutta sitähän varten tässä käydäänkin tunneilla. Tunti oli kuitenkin jollain tavalla todella rento ja jäi hyvä fiilis sen jälkeen. Laitan tähän lopuksi vielä kuvia joita otin jo aikaisemmin tuolta tallilta missä Apsu asustaa.

Laitoin tän tietokoneen taustakuvaks ku oli niin hassu.
Boris
Fifi
Lilli
Tallikissa Miina
Oskari
Loput kuvat voi käydä katsomassa galleriasta: http://marpu.kuvat.fi/kuvat/2013/Iiksenniitty/

2 kommenttia:

Kiitos kun kommentoit :)
Asiattomat kommentit poistetaan.