perjantai 18. heinäkuuta 2014

Kesäfiilistelyjä

Tästä tulee nyt aika kuvapainotteinen postaus, jossa on vähän viime aikaisia kuulumisia. Murulla olen käynyt pariinkin kertaan ratsastelemassa, mutta kuvaajaa ei ole ollut mukana. Viime kerralla oli tosin taas niin kamala helle, ettei oikein hevoseltakaan voinut vaatia mitään isompia. Ja ne paarmat! Ai että inhoon paarmoja!

Jokatapauksessa sain napattua yhden ihanan kuvan Murusta ja sen laidunkaverista ratsastuksen jälkeen ja halusin jakaa sen teidän kanssa.
Vasemmalla Muru ja oikealla laidunkaveri Proza

Vietin myös tällä viikolla minilomaa 3 päivää mökillä. Alan olla jo niin loman tarpeessa, mutta vielä pitäisi vajaa 2 viikkoa sinnitellä. Mökillä pääsin olemaan veneen perässä vedettävän donitsin kyydissä sekä kokeilemaan vesihiihtoa! Vesikuvat on ottanut Sonja, kiitos!
Donitsikyytiä

Vesihiihto ei muuten olekaan ihan niin helppoa miltä näyttää. Tai oikeastaan vaikeaa siitä tekee se ylös pääsy. Aika monta kertaa piti kokeilla, ennenkuin viimein pääsin varsinaisesti surffaamaan veneen perässä. Tässä hieman kuvia, koska nää nyt vaan oli minusta niin hulvattomia!

Pärskis. Ja kuski vielä näyttää peukkua, sillä olin juuri päässyt suksille vaan sitten muksahdin.

Ai pitiks siitä kapulasta pitää kiinnikin?
 
Kyllä se sitten viimein onnistuikin!

 Mökillä nappailin myös mukataiteellisia kuvia, kun kerrankin sai ajan kanssa zoomailla. Alla kuvasatoa:
Kukkasia

Pisarointia

Järven pintaa

Metsämansikka

Mitäs tykkäsitte kuvista?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun kommentoit :)
Asiattomat kommentit poistetaan.