torstai 3. heinäkuuta 2014

Haaveilua ostoslistasta

Tiedättekö mitä? Olen lisännyt lukulistalleni ensimmäisen suositun hevosblogin. Aikaisemmin luin vain sellaisia blogeja, joissa esiintyi "tuttuja" hevosia tai kirjoittajia. Sittemmin olen lisänny lukulistalleni muitakin mielenkiintoisia blogeja, vaikka edelleenkin suosikkiblogejani ovat ne joissa esiintyy jokin paikallinen ratsukko. Viime syksynä kun muutin Kuopioon, lukulistalle tuli samalla tallilla ratsastavien blogeja, ne olivat kuitenkin pieniä blogeja, enkä enää edes kyseisellä tallilla ratsasta.

Eilen lisäsin viimein erittäin suositun hevosblogin lukulistalle, nimittäin Voitto Kotiin -blogin. Myönnän että osasyynä on edelleen se, että kirjoittaja on Kuopiosta ja näin ollen "läheltä", mutta eihän siitä pääse mihinkään, että blogi vain on hyvä. Hyvin ja selkeästi kirjoitettu ja hyviä kuvia. Jään mielenkiinnolla seuraamaan.

Päätin myös repäistä ja osallistua blogin viikkohaasteeseen. Palkkapäivään on enää 4 päivää, mutta kuka niitä päivä laskee? Ja hankintoja olisi myös ratsastusvarusteisiin tehtävä. Haasteen aihe sattui sopivasti, joten kokeillaan nyt sitten itsekin tätä.


Ensimmäisenä hankintalistalla on ehdottomasti kypärä. Entinen Lamicellin kypärä on ottanut ehkä vähän liikaa iskua ja onhan siinä naarmujakin. Uuden kypärän hankinta tulee ajankohtaiseksi ennen syksyä, sillä varasin taas syksylle Kuopiosta vakiotunnin. Tällä kertaa eri paikasta ja toivottavasti myös paremmasta. Kypärä jonka luultavasti myös aion hankkia kesän loppupuolella on John Whitaker Victory kypärä.
http://www.charlies.nu
Vielä en tiedä mistä sen aion hankkia, mutta luulen, että mun on vaan saatava tämä. Mustana tosin olisi kivempi, mutta ei taida noilla blingeillä löytyä kuin navyna. (Ja koska kyseessä olen minä, niin blingiä on oltava.) Tästä on myös olemassa sellainen kevyempi Carbon malli, jota olen myös katsellut, mutta kyllä tämä sopisi enemmän omaan silmään. Täytyy vielä sulatella ja mietiskellä mitä sitä syksyllä loppujen lopuksi päähänsä painaa.

Jos minulla on yksi ratsastusvaate, johon minulla on pakkomielle niin se on pikee paidat. Oikeastaan merkillä ei ole väliä, kunhan se istuu hyvin ja on kivan värinen. Mullahan on esimerkiki Espritiltä pari pikeetä, pinkki ja tummansininen. Mutta jos hevosmerkkinen pitäisi olla niin omaa silmää mielyyttää esimerkiksi nyt tämä Spooksin Mara Pikee.
http://www.hooks.fi

Sitten voisi mennä siihen haaveiluosioon, eli ostokset jotka eivät nyt oikesti ole ostoslistalla, mutta olisi kiva omistaa jos niille olisi käyttöä. Eli jos siis ylipäätään kisaisin tai tarvitsisin kisatakin niin hankkisin tämän tai jonkin samantapaisen:
http://www.equiport.co.uk/
 Eli siis mustan taki, jossa olisi valkoiset kanttaukset. Kuvassa on Spooksin takki, mutta tosiaan ei merkillä olisi niin väliä. Nuo valkoiset yksityiskohdat on ne, mitkä tekevät tästä takista sellaisen, että haluaisin sen. Tällä hetkellä kisatakille ei kuitenkaan ole mitään käyttöä.

 Lisätään haaveilulistaan vielä bingeillä varustetut kisahousut:
http://www.equiport.co.uk/
Euro-Starin Laura Deluxe Grip housut. On blingiä! :) Harmi, ettei kisahousuille nyt oikein ole tarvetta.

Näiden lisäksi haluaisin myös ehkä punaiset tai siniset ratastushousut ja olenkin tässä harkinnut värjääväni nykyiset valkoiset kisahousuni, sillä minulla ei ihan oikeasti ole tarvetta valkoisille kisahousuille. Aivan hyvin voisin värjätä ne niin saisin ne myös käyttöön. Jos päädyn värjäämään ne, niin kirjoittelen siitä kyllä myös tänne blogiin. Saa nähdä onnistuuko se edes.

Kiitokset Voitto Kotiin Blogin Tiialle viikkohaasteesta!

4 kommenttia:

  1. Innolla odottelen jos päädyt värjäämään housut!:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä mulla vakaa ajatus olis, kun vaan keksis että minkä väriseks :D

      Poista
    2. Oli mulla sekin mielessä, mut vaikka kovasti pinkistä tykkäänkin niin en ehkä kuitenkaan halua sen värisiä ratsastushousuja :D

      Poista

Kiitos kun kommentoit :)
Asiattomat kommentit poistetaan.