keskiviikko 21. elokuuta 2013

1+1

Eli kaksi ratsastuskertaa ennen Joensuusta muuttoa. Huomenna käyn Murulla taas ratsastamassa ja sopivasti pääsen tallinpitäjän tunnille. Kivaa! Lisäksi varasin ensi tiistaiksi Jokirantaan vielä yhden ratsastustunnin ja se näyttäisi olevan istuntatunti. Tekee varmasti oikein hyvää ennen paluuta estetunneille.

Muru ©Netta S.
 
Jokatapauksessa tänään menin aamupäivästä Murun luokse ja kävin sen tarhasta. Varustin ja lähdin kentälle. Tällä kertaa harjoittelin siirtymisiä. Ravista käyntiin tai pysähdykseen ja siitä taas raviin. Menin suurimman osan ajasta ilman jalustimia, sillä olen nyt tykästynyt istumaan Murun selässä ilman jalustimia. Sainpahan samalla myös itselleni vähän lisähaastetta, kun piti keskittyä siihen etten purista reisilläni, YHTÄÄN. Ratastus meni oikein kivasti ja loppuajasta Murukin meni rennosti. Olikin oikein rentoiluratsastus.

Olen nyt jo pidemmän aikaa yrittänyt löytää hyvää sateenkestävää takkia, mutta sellaisen löytäminen on osoittautunut erittäin tuskaiseksi. Kuitenkin päätin viime viikolla hurauttaa Joensuun ravi- ja ratsastusvarusteeseen katselemaan tarjontaa. Löysinkin sieltä suht. edullisesti veden pitävän takin ja mukaan sai housutkin. Ostin samalla myös saappaisiin varsituet, sillä nuo sanomalehdistä käärityt tuet on tuskaisen painavat kantaa eivätkä ole kovinkaan käytännöliset. Tässä kuvaa takista, merkiltään Jackson.

Elviskin tuli tutkimaan takkia

Nyt alkaakin sitten olla ratsastusvarusteet kasassa uutta tallia varten, enää topparatsastushanska/lapaset puuttuu. Rupeankin noita varusteitani pesemään ja puunaamaan ennen muuttoa, niin on sitten pöpövapaat varusteet kun astun uudelle tallille.

3 kommenttia:

  1. Sulle olis haaste :)
    http://kisaradoille.blogspot.fi/2013/08/haaste.html

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mie oonkin jo tehny tän ;) http://marpukuvat.blogspot.fi/2013/04/haaste-11-faktaa-11-kysymysta.html

      Poista

Kiitos kun kommentoit :)
Asiattomat kommentit poistetaan.