tiistai 14. tammikuuta 2014

Talvikuvausta

Talvi tuli blogiinikin! Vaihdoin ulkoasun talviseen. Bannerin minulle teki Likka, siitä suuren suuret kiitokset!

Lauantaina vuorossa olikin taas vähän erilaista hevoskuvausta, kun Miia oli pyytänyt minut kuvaamaan häntä ja Jymyä. Olenkin kuvannut heitä monesti eri kisoissa ja oli ihan mukavaa päästä kuvailemaan rentoa kotiratsastustakin.
Lauantain ilma oli mitä loistavin, sillä aurinkokin paistoi! Ajoittainen lumisade vähän häiritsi kuvaamista, sillä se häiritsi välillä tarkennusta. Aaurinko tekikin mielestäni kuviin ihanan tunnelman.





Yksi suosikkikuvistani. Aurinko ja lumisade.
Lauantaina oli tarkoitus käydä kaverin luona vielä putsailemassa varusteita ja kokeilemassa hänen heppaansa, mutta homma peruuntui. Toisaalta ihan hyväkin, sillä selkä on ollut kipeä edellisestä ratsastustunnista lähtien, enkä luultavasti olisi pystynyt ratsastamaan, saati kumartelemaan pesupuuhissa. Kaipa selkää pitää käydä tällä viikolla terveydenhoitajalle näyttämässä, vaikka luulen että siellä on vaan jokin lihas venähtänyt, tai jotain.

Olenkin tässä jo miettinyt että pitäisikö sittenkin taas hakeutua ratsastustunnille tänne Kuopioon, kun kuitenkin viikolla aikaa olisi. Viikonloput menee nyt aika pitkälti töissä, niin ei oikein viikonloppuisinkaan ehdi ratsastelemaan Joensuussa. Jokatapauksessa selkä pitää saada ensin kuntoon!

4 kommenttia:

  1. Ihania talvikuvia:) Voi kun täällä olisi edes kunnolla lunta missä kuvailla

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Eihän tuo tausta noissa ole kovinkaan kiva, mutta kuvausolosuhteet oli sään puolesta priimaa. Ihanaa kun valoa alkaa riittää iltapäivällekin! Kohta se kesä jo tulee! :D

      Poista
  2. Ihania kuvia! :) Pitäs ottaa Nisastaki ja kumppaneista pitkästä aikaa kuvia, kun nyt on vähän jäänyt se.. :D

    VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit :)
Asiattomat kommentit poistetaan.