maanantai 9. syyskuuta 2013

Kuvailuja tutuissa maisemissa

Viikonloppuna palasin taas muutamaksi päiväksi Pohjois-Karjalaan ja sunnuntaina Jokirannassa olikin avoimien ovien päivät. Päätin sitten vähän lyhyellä varoitusajalla sinne mennä katselemaan mitä siellä tapahtuu. Kameran olin tietysti jättänyt Kuopioon, mutta sain vanhemmiltani käyttööni entisen kameran ja tamronin putken. Oli vähän outoa käyttää taas vanhaa kameraa. Se oli jotekin niin HIDAS. Sain kuitenkin jonkinlaisia kuvia aikaiseksi, joten tässäpä ne muutamat omat lempparikuvat:






Kuvausolosuhteet oli myös hieman hankalat. Sää oli tottakai mitä mainioin, mutta jos olisi kuvannut yleisöstä, olisi pitänyt kuvata vastavaloon (Kuten valjakkokuvat on otettu) ja jos taas meni toiselle puolelle niin vastassa oli rauhaton tausta, täynnä ihmisiä ja autoja. En myöskään jaksanut nyt käyttää hirveästi aikaa kuvien muokkaukseen, joten ne nyt ovat mitä ovat. Loput kuvat voi käydä kurkkimasssa täällä: http://marpu.kuvat.fi/kuvat/2013/8.9.+Avoimet+ovet,+Jokiranta/

Sellaista tällä kertaa. Keskiviikkona olisikin taas ratsastustunti edessä! En malttaisi odottaa. Kerran viikkoon ratsastus on vain liian vähän!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun kommentoit :)
Asiattomat kommentit poistetaan.