sunnuntai 14. elokuuta 2016

Muutoksen tuulia

Onpas taas vierähtänyt edellisestä postauksesta. Kaikenlaista sitä on taas ehtinyt tapahtua. Ensinnäkin, sain vakituisen työpaikan! Täähän on ihan mielettömän iso asia tällaiselle ikuiselle opiskelijalle, joka on tottunut kitkuttamaan aikas pienillä tuloilla. Nyt on sitten vakaat tulot, viimein! Toki tämä tarkoittaa sitä, että aikaa menee töissä paljon enemmän kuin opiskeluun, mutta toisaalta se taas avaa mahdollisuuksia harrastaa.

Minä ja Diiva 4.8.2016

Tarkoituksena on siis edelleen käydä kerran viikkoon estetunnilla. Vuokraheppojenkin suhteen helpottaa, koska bensahan ei ole ilmaista, vaikka ratsastuksesta ei rahaa vaihdetakaan. Nyt kun asutaankin vielä vähän syrjemmässä, niin matkat on melko pitkät (onhan tässä kyllä kaksikin ratsastuskoulua ihan lähellä, muttakun nyt olen tykästynyt tuolla Liperissä käymään (matkaa tulee yli 40km). Video toissa viikon estetunnilta, kun menin Diivalla.



Sitten sellainen juttu, että mulle tarjottiin taas hevosta ratsastettavaksi. Mullahan on aika tiuhaan liikutettavat hevoset vaihtuneet, niin kustannussyistä, kuin opiskelujen ja muutonkin takia. Ja kieltämättä vähän varovaisesti lähdin tähän mukaan, sillä kerran olen joutunut samanlaisessa tarjouksessa pettymään. Nyt kuitenkin on ihan eri meininki ja asiat näyttää sujuvan, joten saanko esitellä: Amulet eli Antti!


Antti on suuren suuri, eli reilusti yli 180cm säkäinen nuori herra. Pikkuisen höpelö ja koheltaja, mutta kuitenkin suuri sydäminen, hyväntahtoinen ja mahdottoman kiltti. Tarkoituksena olisikin käydä Antin kanssa valmennuksissa ja pikkuhiljaa saada vietyä Anttia eteenpäin. Ensimmäiset valmennukset onkin jo sovittu, joten mielenkiinnolla odotan miten lähtee sujumaan.


Kieltämättä on ollut hieman vaikeaa päästä tämänkokoisen hepan askellukseen mukaan, mutta eiköhän siihenkin totu. Meidän yhteistyö on siis vielä ihan alkutaipaleella. Muutaman kerran olen Anttia ratsastanut ja pikkuhiljaa opetellut Antin säätöjä ja asetuksia. Ravi on isolla hevosella isoa, joten hieman on hankaluuksia siellä istua, mutta eiköhän siihenkin opi kun vaan tarpeeksi treenaa.



Ensimmäinen valmennus meillä onkin jo heti ensi viikonloppuna! Tästä tulee niin jännää! :)

4 kommenttia:

  1. Mistä sä oikein löydät noita ratsastettavia, nyt kun itsellä olis taas aikaa ja halua vuokraheppaan/liikutusheppaan niin hinnat on opiskelijatasoon nähden pilvissä tai sitten tarjotaan puskasuokki jota on ratsastettu viimeksi vuos sitten tms :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ne vaan löytää mut ;D Itseasiassa Antti on mun yhden vanhan tallitutun kaverin heppa ja sitä kautta sitten keksi multa kysyä :) Maailma on pieni :D

      Poista
    2. Sehän se on kun ei oo suhteita ja tuttuja vielä täälläpäin niin kukaan ei tiedä kysyä:\ kyllä kesän aikaan on kotipaikkakunnalla ratsastettavia ja liikutettavia riittänyt ihan liiankin kanssa.

      Poista
    3. Kannattaa myös kokeilla ilmoitusta facen neytikirppiksillä ;) Sieltä varmasti löytyy myös ne hiljaiset vuokrahepat :)

      Poista

Kiitos kun kommentoit :)
Asiattomat kommentit poistetaan.