perjantai 3. heinäkuuta 2015

Huippu tunti Bambilla

Tiistaina olin menossa ratsastamaan Jossulla ja kun sain ponin harjattua niin alkoi niin kamala ukkonen, ettei hevosen selkään sitten ollut asiaa. Kello oli jo sen verran myöhä, että poni joutui palaamaan takaisin laitumelle. Epäilemättä Jossu oli tästä mielissään, kun ei tarvinnutkaan lähteä töihin vaan sai mennä harjauksen jälkeen takaisin syömään. Jospa sitä ensi viikolla päästäisiin jo kunnolla ratsastamaan.

Bambi sai hymyn huulille jo heti alkutunnista
Keskiviikkona lähdin kisahoitajaksi Bambin matkaan, kun sillä mentiin pari esterataa. Oli huippua nähdä Bambi hyppäämässä. Se niin nauttii siitä hommasta! Bambihan on ollut pääasiassa kouluratsu, mutta nyt on päässyt myös esteitä hyppimään.



Torstaina sitten Bambin omistaja piti taas minulle ja Bambille tuntia. Ja voi että taas jäi niin hyvä fiilis tunnista! Kyllä on ihanaa, kun saa niin hyviä vinkkejä ja oikeasti hyvää opetusta. Aina pikkuhiljaa Bambin kanssa löydetään enemmän ja enemmän sitä yhteistä säveltä. Ja minä opin joka askeleella jotain lisää! Naurattaa aina kun mulla on tosiaa kuvissa monesti tuo "kilppari-ilme", joka muuten näkyy aina kisakuvissakin. Nimesin sen kilppari-ilmeeksi, koska näytän vähän kilpikonnalta kun puristan huulet yhteen :D

Mun kilppari-ilme :D Eli keskityn ihan pirusti! :P

Tehtävinä oli paljon ravityöskentelyä ja voltteja. Bambilla menee aina se puolisen tuntia siihen, että se vertyy ja kyllä se vaan on upea sitten kun sen saa hyvin kuulolle ja työskentelemään. Vasen puoli on haastavampi, mutta tällä kertaa saatiin jopa siihen suuntaan taivutusta aikaiseksi. Tunnin jälkeen käytiin vielä muiden tuntilaisten kanssa maastossa kävelemässä vaikka lopputunnista alkoikin satamaan. Loppukäyntien aikaan kastuinkin sitten ihan kunnolla, mutta se ei haitannut ollenkaan. Tunnista jäi niin hyvä fiilis taas, että perjantain työpäiväkin meni hymy huulilla ja iloisesti.


Taipuu taipuu...

Huomenna suuntaankin sitten viikonlopuksi leirille! Leiriin tulee liittymään Pouta ja paljon kaikkea muuta! Kirjoittelen siitä sitten varmasti tänne lisää ja olen kyllä superinnoissani tästä mahdollisuudesta! Tässä iässä kun sitä ei oikein enää normileireille viitsi mennä itseään yli 10 vuotta nuorempien sekaan ja se harmittaakin, kun en nuorempana ehtinyt kuin kahdella leirillä käydä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun kommentoit :)
Asiattomat kommentit poistetaan.