tiistai 20. toukokuuta 2014

Lauantain harjoituskoulukisat

Kuten olin suunnitellut, menin lauantaina kuvaamaan Joensuun ratsastusopistolle harjoituskoulukisoja. Päivälle oli luvattu todella hyvää säätä, joten pakkasin mukaan oman tuolin ja laittelin aurinkorasvaa. Odotin oikein auringossa kuvaamista. Kisapaikalle saavuttua harmikseni sain todeta, että kisat olisi maneesissa. Voi harmi! Odotin niin kovasti ulkokuvausta. Päätin kuitenkin kuvata maneesissa kisat. Onneksi valoa oli ainakin enemmän kuin talven kisoissa kun ovet oli auki ja ulkona paistoi aurinko. Ongelmaa sen sijaan tuotti raju vastavalo mikä tuli avonaisesta ovesta sekä ikkunoista. Asetuksia säätäessä meni taas vähän aikaa, mutta onneksi jossain vaiheessa hyvät asetukset löytyi ja sain ihan onnistuneitakin otoksia. Osa kuvista on vielä käsittelemättä, sillä siitä huolimatta että yritin olla kuvaamatta liikaa, kuvia tuli yli 1200 kpl.

 Tässä hieman kuvasatoa. Muita kuvia voi käydä katsomassa täältä: http://marpu.kuvat.fi/kuvat/2014/17.5.+Harjoituskoulu,+Opisto/

Ziburys

Pearls Scion
Prins Zacarias
Tämä oli minusta kiva kuva

Luokkien välissä kävin kuvaamassa myös verryttelyä ja hevosia ulkopuolella. Sää oli kyllä aivan ihana! Harmikseni kamerasta kuitenkin loppui akku juuri kolmannen luokan alkaessa. Kameralla kun oli kuvattu aikaisemmin samana päivänä jo minun ratsastusta ja videoitakin. En tajunnut ladata sitä välissä. Jokatapauksessa olin ihan tyytyväinen kuviin, mutta odottelen kyllä jo kovasti kesän ulkokisoja, niin ei tarvitse niin paljoa säätää asetuksien kanssa ja lyhyemmät suljinajat riittävät.

Prins Zacarias

Lauantain ratsastuksesta myös tulossa myöhemmin juttua blogiin :)

2 kommenttia:

  1. Kiva tuo kuva, mikä on otettu takaatapäin! Tuo valo kiinnitti huomion ja jotenkin tekee sen kuvan :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, itsekin tykästyin siihen :) Kivasti tuli ikkunoista valo :)

      Poista

Kiitos kun kommentoit :)
Asiattomat kommentit poistetaan.