sunnuntai 1. heinäkuuta 2012

Puolirapu kameran takana

Eli kuvausviikonloppu sisälsi Korholan koulukisat lauantailta ja estekisat sunnuntailta.

Lauantaina sää oli aivan ihana, sillä aurinko paistoi täydeltä taivaalta. Ehdin nippanappa ottamaan kuvia ensimmäisesta ratsukosta, sillä jätin lähtemisen hieman viime tinkaan ja matkalla piti vielä pysähtyä puhallusratsiaan. Ajokortti on ollut jo viisi vuotta ja nyt sitten ekaa kertaa jouduin puhaltamaan ratsiassa. Nollaahan se näytti ;)

Saldona oli 676 kuvaa kyseiseltä päivältä ja tässä juuri parhaillaan niitä katselen läpi, muokkailen ja valitsen julkaistavat. Tässä pari otosta, jotka olen jo saanut tarkastettua:
Prins Zacarias




Violan Vinkaus

Lauantaina päivän pääteeksi sain todeta, että vasen puoli minusta oli palanut aika pahasti. Olkapää, poski, niska, korva ja kaula olivat todella punaiset ja melkoisen kipeät. Olin kyllä laittanut aamulla aurinkovoidetta, mutta ikäänkuin suojakerroin 20 suojaisi, jos auringossa töröttää koko päivän. Pics or it didn't happen, joten tässäpä todisteita:
Otettu peilin kautta, siksi näyttää oikealta puolelta ;)

Sunnuntaina sitten olikin vuorossa estekisat ja jouduin aamulla jo hetken miettimään kärsiikö lähteä, sillä maha oli ollut edellisestä illasta lähtien kipeä. Olo kuitenkin tuntui aamun mittaan helpottavan ja päätin lähteä paikalle. Myöhästyin sen verran, että ensimmäinen ratsukko jäi kuvaamatta, mutta minkäs teet. Sunnuntain kuvat on vielä muistikortilla, odottamassa vuoroaan lauantain kuvien jälkeen. Kuvia näyttäisi olevan 267, eli huomattavasti vähemmän kuin koulukisoista. Raju vastavalo tekikin kuvaamisen hieman haasteellisemmaksi ja poistelin aika paljon turhia kuvia jo paikanpäällä.


Laittelen molempien päivien kuvat galleriaan, kunhan saan ne läpi käytyä! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun kommentoit :)
Asiattomat kommentit poistetaan.