sunnuntai 4. syyskuuta 2011

776 kuvaa

Kuvausviikonlopun saldona on 776 kuvaa. Kuvista vain pieni määrä on julkaisukelpoisia, mutta siinäpä onkin sitten hommaa taas vähäksi aikaa kun kuvat käydään läpi :)

Lauantaina olin siis Korholan tilalla kuvaamassa harjoitusestekisoja. Melkein heti paikalle päästyäni sain todeta, että vaatetta oli liian vähän päällä, varsinkin kun tästä nuhastakaan ei oikein ole toivuttu. Kylmä tosiaan alkoi jossain vaiheessa häiritsemään kuvausta, mutta onneksi puffetissa oli teetä tarjolla. Lisäksi suuren suuret kiitoksen Minnalle, joka lainasi minulle hevosensa loimen loppupäiväksi. Harmi ettei itsestään oikein voi kuvia ottaa, mutta jos jollain on kuvaa minusta loimeen kääriytyneenä, niin otetaan vastaan! :D Sää oli siis kolea ja kuvauksellisesti hieman liian synkkää, joten osa kuvista joutanee romukoppaan. Tässä kuitenkin esimakua lauantain kisakuvista:
Kuvassa Lansier

Sunnuntaina olin kuvaamassa Satulantallin harjoitusestekisat ja tällä kertaa olin varautunut paksummalla takilla ja pitkiksillä. Sää oli huomattavasti lauantaita parempi ja aurinkokin lämmitti vielä mukavasti. Kuvauksellisesti sunnuntai oli siis vähän parempi päivä. Paljon oli myös tuttuja hevosineen paikalla ja mukava oli heitä nähdä. Tässä siis yksi sunnuntain otoksista:
Kuvassa Rio Cape, jolla olen itsekin aikoinaan ratsastanut.

Kuvat yritän saada nettiin ennen keskiviikkoa. Koska sillon alkaa matka kohti etelää ja Turkkia! Toivotaan vielä, että tästä nuhasta päästään eroon ennen lähtöä :)

2 kommenttia:

  1. Oi voi ei todellakaan sää ole suosinut :/ mut hienoa miten sinnikkäästi oot jaksanu kaikesta huolimatta kuvailla, ja varmasti monta hyvää otosta :)

    VastaaPoista
  2. Juu, mutta aina voisi olla pahemminkin. Meinaan sateelta onneksi säästyttiin. Ja ainakaan kenttä ei pölise, kun on vähän kostea :)

    Katsotaan nyt mitä tää nuha sanoo ku on parina päivänä seisonu 3-4h tuolla ulkona :D

    VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit :)
Asiattomat kommentit poistetaan.