lauantai 25. huhtikuuta 2015

Näyttelytreenejä ja kesäsuunnitelmia

Kävin keskiviikkona Jossun kanssa treenaamassa ensi viikon lauantain harjoitusnäyttelyihin. Jossu kyllä juoksi tosi nätisti vierellä, mutta seisomisessa meillä voi tulla ongelmia. Jossu kun tykkäisi aina tulla syliin. Toisaalta, jos voin seisoa tarpeeksi lähellä niin ei se sitten mihinkään liiku. Oikean asennon saaminen sen sijaan voi ehkä olla vähän hankalampaa, mutta ehdin sitä treenailla vielä ensi maanantaina, kun käyn Jossulla taas ratsastamassa.



Jossun omistajakin oli mukana ja hän juoksutti Jossua kevyesti vielä irtona harjoittelun jälkeen. Jossu on kyllä erityisen hauska juoksutettava, sillä se juoksee itse kunhan sen vaan laittaa liikkeelle. Sen jälkeen ei tarvitse kuin joko käskeä kovempaa tai hitaampaa ja sitten se jatkaa siinä askellajissa. Tekipä tuo myös hausktaa kahdeksikkoa kentän toiseen päätyy, ihan omasta tahdostaan. :D Hienot on kuviot, ponilla. Rallitteluihin Jossu ei kuitenkaan ryhtynyt vaan hyvin rauhallisessa tahdissa juoksenteli.


Mietittiin myös omistajan kanssa mihin kisoihin tähdättäisiin Jossun kanssa ensimmäisenä. Ongelmana taitaa olla kuitenkin kyyti, mutta sitä ehditään katsoa sitten lähempänä. Jokatapauksessa tarkoituksena olisi nyt toukokuussa treenailla ja sitten kesäkuussa aloittaa kisaaminen. Jos siis kaikki menee hyvin!



Maanantaina tosiaan suuntaan seuraavan kerran Jossua ratsastamaan. En ole vielä päättänyt, että käynkö maastossa vai väännetäänkö koulua. Pitää katsoa sitten millainen keli on ja miettiä vähän senkin mukaan, mitä Jossulla on sitä ennen tehty, ettei tule sitten monena päivänä sama liikutustapa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun kommentoit :)
Asiattomat kommentit poistetaan.