keskiviikko 11. heinäkuuta 2012

Elviksen kuulumisia

Ajattelin päivittää Elviksen kuulumisia, kun tuolla edellisessä Elviksen postauksessa oli juttua niistä sen korvissa olevista ihottumista. Ihottumaa ei ole näkynyt pitkään aikaan ja karvat kasvoi hyvin takaisin korviin. Edelleen on mysteeri mistä moinen johtui.

Elvis täytti neljä vuotta kesäkuun 3. päivä!

Viime vuoden loppupuolella Elviksellä todettiin struviittikiteitä ja sen jälkeen vielä virtsatietulehdus, joten herra oli ihan kunnolla kipeä. Parin antibiootti- ja kipulääkekuurin jälkeen pikkuherra alkoi parantua ja alkuvuoden kontrollikäynnillä saatiin terveen paperit. Elvis syö nyt sitten loppuelämänsä kiteiden muodostumista estävää ruokaa, jota käyn eläinlääkäriltä ostamassa.

Oikeanlainen ruokavalio on selvästi auttanut, sillä Elvis ei ole varmaan koskaan ollutkaan niin hyvässä kunnossa, kuin se on nyt! Toivotaan, että jatkossa pärjätään ilman isompia sairasteluja!

Tähän loppuun vielä video, jonka kuvasin kun Elvis meni "vähän" sekaisin hikisestä paidasta.


Tuo musiikki oli pakko valita, kun sehän sopii tähän videoon, kuin nenä päähän!

Huomisen kisakuvaaminen on vielä vähän epävarmaa, sillä saattaa olla että lähdetään käymään vanhempieni luona torstaina ja tullaan takaisin vasta perjantaina. Päivittelen tänne kuitenkin sitten tarkempaa tietoa, kunhan tiedä miten asian kanssa käy. Olisi kyllä mukavaa päästä taas kuvaamaan!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun kommentoit :)
Asiattomat kommentit poistetaan.